22 Mayıs – 28 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 22/05/2023

PAYLAŞ

Haftaya yeni ayın etkileri ile devam ediyoruz. Yeni başlangıçlar adına harekete geçebileceğiniz bir hafta olacak. Duygusal etkilerin gündemde olduğu bu süreçte, ikili ilişkilerinizi yapılandırmak isteyeceksiniz.  Finansal anlamda gereksiz risklerden kaçınmalısınız. Sosyal çevrenizde ise değişimlere açık olacaksınız.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Haftaya aile ve yaşam yerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca devam eden günlerde yakın çevreniz, kardeşleriniz ve eğitiminiz gündemde olacak. Özel hayatınızdaki kişiyle ya da çocuklarınızla olan iletişiminiz artabilir. Haftanın sonuna doğru yapacağınız harcamalar da dengede kalmaya çalışın.

Boğa

Haftaya yakın çevrenize, eğitiminize, kardeşinize ve kısa seyahatlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca devam eden günlerde maddi gelir kaynaklarınız gündemde olacak. Ailenizden beklediğiniz maddi desteği görebilirsiniz. Hafta sonuna doğru aileniz ya da yaşam yerinizle alakalı konularda abartılı durumlara ve iletişim problemlerine karşı temkinli olmalısınız.

İkizler

Haftaya maddi gelir kaynaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca devam eden günlerde kendiniz ve yapmak istedikleriniz gündemde olacak. Yakın çevrenizden ve kardeşlerinizden beklediğiniz desteği görebilirsiniz. Hafta sonuna doğru yakın çevre ve kardeşlerinizle olan iletişiminizde agresyondan uzak durmaya çalışmalısınız ve eski konuları gündeme getirmek kaçınmalısınız.

Yengeç

Haftaya kendinize ve yapmak istediklerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca devam eden günlerde çevrenizden izole olmak ve zihnen dinlenmek isteyebilirsiniz. Kendinize özen göstermek adına manevi çalışmalara katılarak ruhen rahatlayacağınız bir sürece girebilirsiniz. Hafta sonuna doğru sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz ve ortaklaşa finans konularında temkinli olmalısınız.

Aslan

Haftaya çevrenizde izole olmak ve zihnen dinlenmek isteyerek başlıyorsunuz. Ayrıca devam eden günlerde sosyal çevreniz gündemde olacak. Sosyal gruplar ve organizasyonlarda vakit geçirmek önceliğiniz olacak. Hafta sonuna doğru otorite figürlerinizle ve kariyerinizle alakalı konularda harekete geçerken düşünerek davranmalısınız.

Başak

Haftaya sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca devam eden günlerde kariyeriniz gündemde olacak. Hafta sonuna doğru uzak yerlerden gelen bir haber, eğitim ,hukuki ya da ticari konularınız zihnen yoğun olmanıza sebep olabilir.

Terazi

Haftaya kariyerinize ve otorite figürlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca devam eden günlerde yurt dışı, eğitim, ticari ve hukuki konular gündemde olacak. Sosyal çevrenizden bir arkadaşınızla uzak bir yere seyahatiniz ya da ticari bir anlaşmanız söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru sosyal çevrenizde olan koşturmanız sırasında bazı finansal sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Akrep

Haftaya hukuki, ticari, eğitim ve yurt dışı konularına odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca devam eden günlerde ortaklaşa maddi konular ve ödemeler gündemde olacak. Otorite figürlerinizden beklediğiniz maddi desteği görebilirsiniz. Hafta sonuna doğru kariyerinizde ortağınızın bir sorunu gündeme gelebilir.

Yay

Haftaya ortaklaşa maddi kaynaklarınıza ve ödemelerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca devam eden günlerde ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız gündemde olacak. Uzak yerlerden bir yakınınızla iletişiminiz söz konusu olabilir ya da bir ortaklığınız oluşabilir. Hafta sonuna doğru eğitiminiz ve seyahatiniz için yaptığınız planlarda günlük rutin işlerinizden kaynaklı bazı sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.

Oğlak

Haftaya ikili ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca devam eden günlerde çalışma ortamınız ve sağlığınız gündemde olacak. Ortaklaşa işlerden beklediniz bir para varsa, çalışma hayatınıza hız kazandırdığına şahit olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ödemeleriniz için ekstra keyfi harcamalar söz konusu olabilir.

Kova

Haftaya çalışma ortamınıza, sağlığınıza ve günlük rutin işlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca devam eden günlerde özel hayatınız ve çocuklarınız gündemde olacak. Belki, aile olarak çocuklarla ilgilendiğiniz bir gündem oluşabilir. Hafta sonuna doğru evliliğiniz ve ikili ilişkilerinizde yaşam yerinizden, yatırımlarınızdan ya da aile büyüklerinizden kaynaklı bazı problemler gündeme gelebilir.

Balık

Haftaya özel hayatınıza, hobilerinize ve çocuklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca devam eden günlerde aileniz ve yaşam yeriniz gündemde olacak. Günlük rutin işleriniz, ailenizle alakalı konularda yoğun olabilir. Hafta sonuna doğru çalışma ortamınız, sağlığınız ve günlük rutin işlerinizde yakın çevre ya da kardeşlerinizden yana bazı problemler ile karşılaşabilirsiniz.

PAYLAŞ