Revitalash Cosmetics Saç Güçlendirici Köpüğün Sırrı: BioPeptin Complex®️ Teknolojisi!

Writer: NYX Magazine

Date: 22/05/2023

PAYLAŞ

İnce ve seyrek saçlar için tasarlanmış köpük formunda geliştirilen Volume Enhancing Foam saç serumu, hem erkekler hem de kadınlar için uygun. Saç köklerini besleyerek saçların doğal bir şekilde uzamasını destekleyen Volume Enhancing Foam, saçların daha dolgun ve hacimli görünmesine yardımcı olur. Tescilli BioPeptin Complex® içeren formülü sayesinde saçlarınızdaki kırıklarla savaşırken aynı zamanda saçlarınızın dayanıklılığını artırıp güçlenmesini sağlar. Kullanımı kolay olan köpük formu ile saç köklerinize hızlı bir şekilde nüfuz edip, etkisini gösterir.

Revitalash Cosmetics Volume Enhancing Foam saç güçlendirici köpük, dermatologların kontrolünde geliştirilmiştir. Parabensiz ve hipoalerjeniktir. Klinik olarak test edilmiştir ve tahriş edici değildir. Ftalat içermez ve hayvanlar üzerinde denenmemiştir.

CANLANDIRMAK / GÜÇLENDİRMEK/ HACİM KAZANDIRMAK

  • BioPeptin Complex® Teknolojisi: Lipit, peptit, biyotin ve Pantenol içeren tescilli bu teknoloji, saçları kırılmalara karşı korurken saçı besler, güçlendirir ve yumuşatır.
  • Ginseng ve Swertia Japonica Bitkisi: Yoğun antioksidan ve B Vitamini içeren bu bitkilerin özleri saçların korunmasına ve canlandırılmasına yardımcı olur.
  • Saw Palmetto: İçerdiği yoğun yağ asitler ve bitki sterolleri sayesinde saçları besler ve parlaklık verir.
  • Aminoasitler ve B Vitaminleri: Saçları güçlendirmeye ve dolgunlaştırmaya yardımcı olur.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı : 55 ml / 3.200 TL

PAYLAŞ