Baş Döndürücü Kokular

Writer: NYX Magazine

Date: 22/05/2023

PAYLAŞ

Sınırsız ve kusursuz lüks arayışıyla yola çıkan Bay Kilian Hennessy’nin imza parfümlerini keşfetmeye hazır mısınız? İçeriğindeki özel harmanları farklı alkol notalarıyla birleştirerek yepyeni bir dünya yaratan Kilian’ın en sevilen kokularıyla Babalar Gününü unutulmaz kılın.

Straight to Heaven, coşku dolu anları saran ve bağımlılık yaratan kokusuyla yoğun rom tadını anımsatıyor. Tatlı vanilya ve kuru meyve notalarıyla yumuşatılmış; baharatlı paçuli ve sedir ağacının taze, odunsu kokusuyla birleşerek eşsiz bir uyum yakalıyor.

Vodka On The Rocks, buzla soğutulmuş soğuk bir içkinin ferahlatıcı hissini yansıtıyor. Berrak bir sıvı ve içindeki buz parçacıkları, kakule ve kişniş gibi serin baharatlarla birleştiğinde merak uyandırıyor. Acı ravent notası, berrak gül ve vadi zambağı ile birleşirken sandal ağacı ve meşe yosunu tende alt tonuyla uyum sağlıyor.

Black Phantom “Memento Mori”, gizli hazinelerden ve dalgalı denizlerden ilham alıyor.

Martinik’ten ‘korsan suyuna’ benzeyen rom notası, kalbinde vetiver esansı ile dengelenmiş sert kahve kokusunu ön plana çıkarıyor. Şeker kamışı ve sandal ağacı, bu kokuya zorlu bir yolculuğun tatlı sonu etkisi yaratıyor.

Sacred Wood, doğanın duyusal zevklerini parfüm sanatıyla birleştirirken dünyadaki en gıpta ile bakılan ve yasaklanan parfüm bileşenlerinden biri olan Hindistan’ın Mysore sandal ağacını onurlandırıyor. Doğu’ya giden kokulu bir ahşabın efsanevi tarafını çağrıştırıyor.

Bay Kilian, New York şehrinden aldığı ilhamı The Liquors koku ailesinin üyesi olan Apple Brandy on the Rocks ile ortaya çıkarıyor. Apple Brandy on the Rocks, gece hayatındaki özgürlüğü temsil eden hoş bir müziği yansıtır.

Apple Brandy on the Rocks, parfümün temel kişiliğini gözler önüne seriyor. Likör yönü için rom, yosun ve vanilya notalarını ön plana çıkaran koku, meyve notalarını da elma brendinden alır. Sedir ağacı ve ambroksanın çekirdek yapısı ile birlilkte koku, sofistikeliği geceye taşır. New York şehrinin ve hatta bir diğer adı ile Big Apple’ın, efsanevi gece hayatının sonsuzluğunu ve tartışılmaz zarafetini yansıtır.

PAYLAŞ