İhtişamın En Zarif Hali

Writer: NYX Magazine

Date: 08/06/2023

PAYLAŞ

Sıradışı ve zarif tarzıyla öne çıkan seçkin ev tekstili markası Valeron, yeni bir hayata adım atarken yatak odasınındaki şıklığı zarafetle tamamlamak isteyenlere özel, pek çok seçenek sunuyor. Valeron koleksiyonu; yaz gelinlerini, ince zevklere hitap eden özgün nevresimlerle buluştururken sade çizgileriyle de yaşam alanlarına benzersiz bir şıklık katıyor.
 

Şık, zarif ve sıradışı koleksiyonlarıyla yaşam alanlarına özgün bir stil sunan Valeron, yatak odalarında romantik bir hava yaratmak isteyen gelinler için ekrunun saflığını jakarın gözalıcı görünümüyle buluşturuyor.
Evlilik hazırlığı yapanların da tercihi Valeron Alessa Nevresim Takımı, özel deseni ve rengiyle yatak odalarında ayrıcalıklı bir tarz sunuyor, yaz tazeliğini adeta mekanlarda hissettiriyor. 

Lüks bir yatak odası stili için kusursuz bir seçenek sunan nevresim takımı, naif desenlerin eşsiz jakar dokusuyla buluşmasıyla, benzersiz bir şıklığa da imza atıyor. Sezon trendlerinden ilham alan ve dokusuyla fark yaratan Valeron koleksiyonlarına, Zorlu Center Valeron mağazasından ulaşmak mümkün. 

PAYLAŞ