Yatak Odalarını Tamamlayan Şıklık

Writer: NYX Magazine

Date: 11/07/2023

PAYLAŞ

Trendleri yansıtan yenilikçi ürünleriyle milyonlarca eve giren TAÇ, yaz enerjisini yansıtan koleksiyonlarıyla yaşam alanlarına fark katmaya devam ediyor!  Sezon trendlerini yansıtan, soft rengi ve yumuşacık dokusuyla dekorasyonunu tamamlayan Taç Soho Softly Set mağazalarda yerini aldı.

Yatak odaları, günün tüm yorgunluğunu atıp yeni güne hazırlandığımız, hatta kendimizi daha iyi hissetmek için sakinlik aradığımız en güvenli yaşam alanımızdır. Bu ortamın da, hem stilimizi yansıtacak, hem de ruhumuzu tazeleyecek şekilde dekore edilmesi, her yeni güne mutlu bir şekilde başlamayı mümkün kılıyor. Yatak odasına şık bir dokunuş kazandırmanın en keyifli yollarından biri de, büyük parçaları değiştirmeden ev tekstili ürünleriyle günün çizgilerini buluşturmak.

Taç da, yaz mevsimine uygun Soho Softly Seti beğeniye sunuyor. %100 pamuk, kaliteli dokusuyla yumuşacık bir kullanım sunan Taç Soho Softly Set, soft rengiyle her dekorasyonu kolaylıkla tamamlıyor. Yatak örtüsü, çarşaf ve volanlı yastıktan oluşan örtü seti, çift ve tek kişilik olarak alternatif sunuyor.

TAÇ’ın yeni koleksiyonlarını ve daha fazlasını görmek için TAÇ mağazalarının yanı sıra, www.tac.com.tryi ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ