Pembenin Büyülü Dünyasını Keşfedin

Writer: NYX Magazine

Date: 27/07/2023

PAYLAŞ

İşlevselliği ve tasarımı bir araya getirerek cam ev eşyalarında geleneksel sınırların ötesine geçen NUDE, Magnolia, Mist, Pigmento, Nest, Bloom, Finesse, Mr. & Mrs. koleksiyonlarındaki pembe renk seçenekleri ile evlere yepyeni bir stil getiriyor. 

“Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Şişecam’ın global tasarım markası NUDE, pembe rengin büyülü etkisini sadelik ve minimalizm ile bir arada sunuyor. Yerli ve yabancı birçok tasarımcının imzasını taşıyan, cam üfleme sanatıyla şekillenen, el imalatı kurşunsuz kristal ürünleriyle NUDE koleksiyonları, evlerde yaşamdan alınan keyfi artırıyor. 

Cam işleme geleneklerini modern çizgilerle birleştiren ve modern tasarıma zarif bir dokunuş katan NUDE, vazo, mumluk, saklama kabı, sürahi, dondurmalık ve şekerlik seçenekleri ile pembenin bütün tonlarını evinizde bir araya getiriyor. 

Pembenin eşsiz pozitif enerjisini yaşam alanlarına taşıyor  

Dış yüzeyindeki dalgalanma efektiyle dikkat çeken Tamer Nakışçı imzalı Mist, şeffaf kristal tabanı ve pembe renk dalgası ile Magnolia, üfleme kristalden üretilen ve yüzeyleri kumlanarak matlaştırılan Pigmento koleksiyonları ile NUDE, ikonik pembe renginin eşsiz pozitif enerjisini yaşam alanlarına taşıyor. 

Zarafet ve şıklık işlevsellik ile bir araya geliyor

Erdem Akan imzalı, üzerinde göz kırpan yüz motifi bulunan NUDE Mr. & Mrs., pratik ve muzip tarzıyla dikkat çeken, zarafeti ve işlev odaklı tasarımıyla NUDE Bloom, minimalizmi temsil eden hafif eğimli tabanı ve narin görünümüne rağmen son derece dayanıklı NUDE Finesse kapaklı sürahileri, pembenin göz alıcı tonlarıyla renklendirilmiş dondurmalık, şekerlik, sürahi gibi seçenekleri ile bulundukları her alanı büyülü bir hale getiriyor. 

PAYLAŞ