NYXmag 3 yaşında…

Writer: Nurgül Eryıldır Günay

Date: 02/08/2023

PAYLAŞ

Bu üç yıllık serüvenimizde, bir çok renkli hikaye ve ilham verici anılar biriktirdik. Her sayfada açan çiçekler gibi, hayatımızı güzelleştiren yeni trendler, stiller ve tasarımlarla dolu bir bahçeye dönüştü dergimiz.

Her sayıda kadınların gücünü ve zerafetini ön plana çıkarmaya özen gösterdik. Başarılı kariyer yolculukları ile ilham veren hikayelerini bizimle paylaşan tüm kadınlara teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sayıda da Teknolojide Kadın Derneği Kurucu Başkanı Zehra Öney ve pazarlama alanında kariyer basamaklarını çıkarken bile hayallerinin peşini asla bırakmayan, sonunda çok sevdiği yazarlığa adım atan Ceylin Erbak Aytekin’in ilham veren hikayelerine tanık olacağız.

Kendimizi sevmenin ve kendimize değer vermenin, hayatın her anını daha da özel kılacağına inanıyorum. NYXmag olarak sizlere her zaman bu güzellikleri hatırlatacak, hayatınıza ışık tutacak ve ilham verecek içerikler sunmaya devam edeceğiz.

Sizlerle geçirdiğimiz bu üç yıl, hayatımıza renk, stil ve güzellik getiren bir yolculuk oldu.

Sizinle birlikte bu renkli dünyada dolaşmak, en güncel trendleri sizlerle paylaşmak ve güzellik konusunda birbirimize ilham vermek bizim için bir ayrıcalıktı. Hayatımızı güzelleştiren, gardıroplarımıza şıklık katan, makyaj çantalarımıza büyülü dokunuşlar ekleyen her bir içeriğimizde, sizinle birlikteydik. Sizin desteğiniz ve ilginiz sayesinde, her geçen gün daha da büyüyen bir aile olmanın gururunu yaşıyoruz.

Moda ve güzellik dışında, ilginç seyahat rotaları, yemek ve konaklama için lezzetli ve şık mekan önerileri, bizi sanatın büyülü dünyasına taşıyan sergiler, patili dostlarımız ve daha birçok konuda sizlere rehberlik etmeye devam edeceğiz.

Bugün, sadece bir kutlama günü değil, aynı zamanda size olan teşekkürlerimi sunma günü. Bu heyecanı bizimle beraber yaşayan tüm yazarlarımıza, yapımda ve yayında emeği geçen bütün ekip arkadaşlarıma katkıları için teşekkür ediyorum. Sizler, NYXmag Dergisi’nin kalbinde en özel yerleri tutuyorsunuz. Sizlerin ilgisi ve desteği olmadan, bu güzel yolculuğu başaramazdık.

İlham Veren Kadınlar: 10

İlham Veren Kadınlar’da WTECH Teknolojide Kadın Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Öney ve “Zamandan Kaçan Ayrılık” kitabının yazarı Ceylin Erbak Aytekin başarı dolu kariyerlerini ve ilham veren hikayelerini paylaşıyor bizimle.

Bu sayıdan itibaren güzellik ve moda dünyasında öne çıkan trendleri yakından takip eden Nida Sarı da “Fashion & Beauty Addicted” isimli köşesinde yazılarıyla aramızda olacak. Giyim, kuşam, saç, makyaj konularında önerilerde bulunurken bizleri trendlerin ışığında, zamansız bir stile yolculuğa çıkaracak…

Esrarengiz, asil, yaratıcı, bilge, huzurlu ve bağımsız ruhların rengini tanımak için Emine Akca’nın yazısını okumaya davet ediyoruz sizi.

Hayatın koşturmacası içinde, bazen hayallerimizin peşinden, bazen ise toplumun beklentilerinin peşinden sürüklenip duruyoruz. Hayata bilinçli veya bilinçsiz olarak etki ediyoruz. “Peki nasıl?” dediğinizi duyar gibiyim. İz Bırakarak. Fulden Karayel Okumuş bu sayımızda hayallerinin peşinden koşan cesur mücadelecileri okuyabilirsiniz.

Manolya Bayer, Gökyüzünün Gizemi köşesinde doğduğunuz an 12 burç ve gök cisimlerinin hareketleri ile oluşturulan doğum haritanızın, hayatınızı nasıl etkilediğinden bahsediyor.

Ayna’da Nalan Yurttaş’ın, yaz mevsiminde uygulayabileceğiniz bakım önerileri ve ürün tavsiyelerini okuyabilirsiniz.

Seyahat yazarımız Ayça Akad, Fransız Pireneleri’nden başlayan, İspanya’nın kuzey batısındaki Santiago de Compostela Katedrali’nde biten, yaklaşık 800 km uzunluğunda bir rotaya götürüyor bizi.

Patili Köşe’de kedilerin kuyruk hareketlerinin ne anlama geldiğinden ve bu hareketleri can dostumuzun duygusal durumunun bir göstergesi olarak nasıl değerlendirilebileceğimizden bahsediyor Sevil Balaban.

Kedice köşesinde ise bu sayımızda Bal ve Kaymak var.

Song’un Seçkileri’nde, Songül Öztürk keyifli anların lüksle buluşma noktasında ağırlayacak bizleri. The Ritz-Carlton, Istanbul’da.

Sosyal medya yazarımız Burçin Yaşar Üner, Post Büyücüsünde, sosyal medyadaki değişim rüzgarlarına değiniyor ve Twitter’daki logo değişikliğinden ve Instagram’ın yeni uygulaması Threads’i anlatıyor.

Röportajlarda, Kapalıçarşı ve civarında mücevher mağazası olan ilk kadın olma özelliğini taşıyan Tina Christa Sezer’in kurduğu Tina Jewellery hakkında Esra Moreno, kumaşlar, renkler, desenler ve dikiş ile başlayan moda yolculuğuyla Oya Hocaoğlu ve ev tekstili sektörünün en büyük beş markasından biri olan Cottonbox Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Turgut konuk oluyor sayfamıza.

Kalemler ve Silgiler’de Naşide Sağlam, kendisine hastane yolunda arkadaşlık eden bir can dostu hikayesiyle bizimle.

Vizesiz Dünya köşesinde O.Suat Özçelebi, Schengen Vizesi’nin nasıl artık bir vize meselesi değil, kırılan yurttaşlık onuru meselesine dönüştüğünü anlatıyor.

Düş Kapanı’nda Şenay Çarkçı ile birlikte Cavşin’in Alaca’dan Eze’ye olan yolculuğuna tanıklık ediyoruz.

Fit Lezzet köşesinde Yeliz Kutlu Baylan, sağlıklı bir yaşam sürmek için atılacak önemli adımlardan biri olan sporun hayatımızdaki etkisini anlatıyor.

Türkiye Twitter gündemini de her zaman olduğu gibi Yurdagül Aydın takip ediyor. Her ay TT olan hashtagleri sizler için yayınlıyor. Temmuz ayında Twitter Türkiye TT listesi için burayı tıklamayı unutmyan.

Keyifli okumalar diliyoruz…

PAYLAŞ