Sonbahar Gelinlerine Özel Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 13/08/2023

PAYLAŞ

Trendleri yansıtan yenilikçi ürünleriyle milyonlarca eve giren Taç, sonbahara özel yepyeni koleksiyonlarıyla yaşam alanlarına şık bir dokunuş katıyor. Sezon trendlerini yansıtan, soft rengi ve yumuşacık dokusuyla göz alan Taç Lovely Dreams Koleksiyonu, sonbahar gelinlerinin çeyizlerinde de yer alıyor.

Yaşam alanlarında fark yaratan Taç, yatak odalarında romantik bir hava yaratmak isteyen gelinler için ekrunun saflığını dantelin göz alıcı görünümü ile buluşturuyor. Vizon, ekru ve gri rengin uyumuyla, üst segment jakar kalitede Lovely Dreams Koleksiyonu, üstün kalitedeki dokusuyla özel bir seçenek sunuyor. Çeyiz alışverişinde olan gelinler veya evine şık bir dokunuş yapmak isteyenlerin beğenisini toplayan Lovely Dreams Koleksiyonu’nda farklı desenler yer alıyor. Nevresim takımlarının yanı sıra, kombin havlu ve bornoz setleri de sunan koleksiyon, sezonun en tercih edilen ürünlerinden oluşuyor. Bornoz setlerindeki zarif dantel detayları ise stil sahibi bir görüntü yaratıyor.

TAÇ’ın Lovely Dreams Nevresim Koleksiyon ve daha fazlasını görmek için TAÇ mağazalarının yanı sıra, www.tac.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ