Doğanın Tonları Şıklığın İhtişamı İle Buluşuyor

Writer: NYX Magazine

Date: 14/08/2023

PAYLAŞ

Sezon trendlerine yön veren, ev tekstili modasına her dönem şık bir dokunuş katan Valeron, yeni sezon koleksiyonu ile dikkat çekiyor. Rafine koleksiyonlara imza atan Valeron, mevsim esintisini odalarına taşımak isteyenlere özel yepyeni Fresia Nevresim Takımını sunuyor. Sonbahar tonlarını üzerinde taşıyan nevresim takımı, rengi ve dokusuyla eşsiz bir stil yaratırken tasarımıyla da büyülüyor.

Detaylarla farklılaşan, özenle işlenen zarif tasarımlarıyla seçkin bir tarz yaratan Valeron, sezon koleksiyonuyla fark yaratmaya devam ediyor. Sonbahar renkleriyle tasarlanan Valeron Fresia Nevresim Takımı, yaşam alanlarına lüks bir dokunuş katıyor. Özel deseni ve rengiyle yatak odalarında ayrıcalıklı bir tarz sunan nevresim takımı, mevsimin tazeliğini adeta mekanlarda hissettiriyor. 

Lüks bir yatak odası stili için kusursuz bir seçenek sunan nevresim takımı, benzersiz bir şıklığa da imza atıyor. Sezon trendlerinden ilham alan ve dokusuyla fark yaratan Valeron koleksiyonlarına Zorlu Center Valeron mağazasından ulaşmak mümkün. 

PAYLAŞ