NUDE, New York Tabletop Show’da Yeni Renk ve Tasarımlarıyla Fark Yarattı

Writer: NYX Magazine

Date: 22/11/2023

PAYLAŞ

Şişecam’ın global tasarım markası NUDE, ekim ayında New Yorkta düzenlenen Tabletop Showda, 2023 yılına ait koleksiyonu Round Up’ın yeni favori rengi “Gül Kurusu”yla ziyaretçileri büyüledi.

Minimal tasarımıyla kurşunsuz kristalden üretilen ve kendisine farklı bir doku katan dikey çizgileriyle göz kamaştıran Round Up Koleksiyonu, yeni “Gül Kurusu” renk seçeneğiyle öne çıkıyor. Round Up Koleksiyonundaki kadehlerin geniş optik yüzeyleri, büyüleyici bir boyut kazandırmanın yanı sıra, içeceğin rengini vurgulayarak ışıldamalarına yardımcı olmak için  özel olarak NUDE tasarımcıları tarafından tasarlandı.

Minimal görünümüyle dikkat çeken NUDE Round Up koleksiyonuna ait bu dört farklı kadeh içerisindeki içeceğin havayla temas edebilmesini sağlayacak genişliğe sahip. Bu özel kadehlerin her biri kurşunsuz kristal kullanılarak tasarlandı ve kendilerine farklı bir doku katan dikey çizgilerle süslendi; böylelikle ortaya her gün kullanabileceğiniz modern sanat eserleri çıktı. Aynı koleksiyonda yer alan farklı ihtiyaçlara ve içeceklere yönelik kadehleri seçkinize katarak her anınızda NUDE Round Up ile zarafetin tadını çıkartabilirsiniz.

PAYLAŞ