Yılbaşı Sofralarınıza Zarafet Katacak

Writer: NYX Magazine

Date: 27/11/2023

PAYLAŞ

Yeni yıla girmeye sayılı zaman kala unutulmaz anılara şıklık katmak isteyenler, NUDE’un zarif ve modern tasarımlarıyla sofralarını renklendirmeye hazırlanıyor. Bu yılbaşı gecesi, sevdiklerinizle bir araya gelirken, masanızı NUDE ürünleriyle taçlandırarak unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Stem Zero Vertigo, dokunma, tatma ve koklama duyularının vurgusunu güçlendiriyor

Yılbaşı sofralarında şıklığıyla dikkat çeken NUDE Stem Zero Vertigo, üstün cam teknolojisiyle tasarım zekasını buluşturuyor. Stilden ödün vermeden son derece fonksiyonel olan Stem Zero Vertigo’daki her bir ürün, kurşunsuz kristal camdan üretilen el yapımı kadehlerden oluşuyor. Dokunma, tatma ve koklama duyularının etkisini artıran koleksiyon, Şişecam’ın özel “Ion Shielding” teknolojisiyle iki kat daha güçlü ve esnek yapıya kavuşuyor.

Keyifli günlerin göz kamaştıran tasarımı: Big Top

NUDE Big Top, kurşunsuz kristal üzerine işlenmiş kabartma çizgisel deseniyle minimalizme farklı bir yorum getiriyor. Sirklerin büyülü ve eğlenceli ortamından ilham alan koleksiyon, tüm içeceklerde keyifli bir deneyim vadediyor. Geleneksel yöntemleri modern tekniklerle birleştiren koleksiyonda  Youmeus Design imzası bulunuyor. Big Top, sade görüntüsüyle yılbaşı sofralarının her atmosferine uyum sağlamayı başarıyor.

Paris koleksiyonunda Fransız esintileri

NUDE Design Team tarafından tasarlanan NUDE Paris, kurşunsuz kristal cam kullanılarak usta zanaatkarlar tarafından üretilen ikili bardak ve bir şişeden oluşuyor. Setteki tüm ürünler, koleksiyonun imza detayı olan Eyfel Kulesi’nin metal işçiliğini andıran çapraz motifleri ve ağır tabanıyla dikkat çekiyor. Özellikle taban kısmındaki çapraz desen, tabanın ağır görüntüsüne derinlik ve özgün bir karakter kazandırıyor.

Üstün tat deneyimi Jazz ile yaşanıyor

Çağdaş minimalist estetiğin geleneksel ustalıkla bir araya geldiği NUDE Jazz, ince ve zarif çizgilerle kusursuz bir estetik yaratırken, işlevselliği ön planda tutuyor. Yeni yıl eğlencelerine uyumlu tasarımıyla Jazz, ergonomisiyle de üstün bir tat deneyimi sunabilmek için usta zanaatkarlar tarafından kurşunsuz kristalden üretiliyor. Jazz’ın mermer altlıklı yeni ürünü ise yeni yılda stoklardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Mum ışığının en büyüleyici hali: NUDE Ilo

NUDE Design Team tarafından tasarlanan NUDE Ilo, üç farklı formuyla dikkat çekiyor. Saf kurşunsuz kristale ustalıkla işlenen, el oyması dalga desenleriyle özgün bir forma sahip olan kubbe şekilli NUDE Ilo mumluk, yılbaşı gecesini unutulmaz anılara dönüştürmeye hazırlanıyor. Bulunduğu ortamda göz kamaştırıcı bir etki yaratan Ilo küçük ve orta boy mumluklar ise mum ışığının en büyüleyici halini yansıtıyor.

Lezzet şöleni NUDE Islands ile farklı boyuta taşınıyor

Göz alıcı görünümüyle bulunduğu her masayı canlandıran kusursuz tasarıma sahip NUDE Islands, kurşunsuz saf kristal camın kalitesini tamamlayan zarif ve yalın çizgileriyle övgüleri toplamayı başarıyor. Özenli el işçiliğiyle şekil kazanan bardakların geniş ağız kısmı, sağlam tabanı ve kolay kavranan şekilli gövdesi sayesinde lezzeti farklı boyuta taşıyor.

Yılbaşı sofralarının göz dolduran tamamlayıcısı: NUDE Round Up

Minimal görünümüyle dikkat çeken NUDE Round Up, en yetenekli zanaatkarlar tarafından kurşunsuz kristal kullanılarak tasarlanıyor. Zarif kıvrımlar, hafif konikleşen ağız kısmı, uzun ve ince sapıyla Round Up, yüzeyini süsleyen dikey çizgilerle ve yeni gül kurusu rengiyle  yılbaşı sofralarında göz dolduruyor.

PAYLAŞ