Evinize Kaşmir Dokunuşu

Writer: NYX Magazine

Date: 12/12/2023

PAYLAŞ

Kokulu mumlar, oda kokusu difüzörleri, termoslar, battaniyeler ve evcil hayvan ürünlerinden oluşan GUESS Home koleksiyonu, üst kalite malzemelerden üretilmiş özel tasarım battaniyeleri yepyeni premium kaşmir örtülerle tamamlıyor.

GUESS DNA’sının niteliklerini yansıtan koleksiyon, sürdürülebilir ve doğa dostu materyalleriyle de dikkat çekiyor. Yeni sezon giyim ve aksesuar koleksiyonundan esinlenen, ayakkabı ve çanta koleksiyonlarından detaylara ve materyallere de yer veren yeni seri, GUESS imzasıyla premium kalite yaşam tarzı ürünleri sunuyor.

Peony motifiyle bezeli yumuşacık kaşmir battaniyeler, iç ve dış dekorasyona şık bir dokunuş için mükemmel birer seçenek. Farklı soğuk ve sıcak tonlarda çift yönlü tasarımlarıyla çok kullanışlı bu battaniyeler, klasik siyah, beyaz, açık gri ve maviden doğanın renklerine ve parlak turuncu ve kırmızı tonlara uzanan yelpazeleriyle birçok mekân tasarımına ve zevke hitap ediyor.

GUESS HOME seramik mumluklar, Peony vazolar ve mumlarla da mükemmel uyum sağlayan parçaların her biri evinizde sofistike ve şık köşeler yaratmanız için özel olarak tasarlandı.

GUESS HOME koleksiyonuna seçili GUESS mağazaları ve resmi online satış kanalından ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ