Yeni Başlangıçlara Kucak Açıyoruz…

Writer: Nurgül Eryıldır Günay

Date: 26/12/2023

PAYLAŞ

Merhaba

Yılın son ayında yine ışıl ışıl bir dergi ile karşınızdayız.

Seçkin markaların yeni yıl ve kış koleksiyonları, dış giyim ve güzellik trendleri, güzelliğinize güzellik katacak bakım ve makyaj ürünleri tavsiyeleri, ile yeni yıla güzel bir başlangıç yapmanızı diliyoruz.

Bu sayıda ilgiyle okuyacağınızı düşündüğümüz çok sayıda röportajımız var.

Modern ve fark yaratan markasıyla ready to wear ve haute couture tasarımlara imza atan modacı Katerina Ekşioğlu ile moda kariyerine sığdırdığı başarılarını ve koleksiyonlarını konuştuk.  İkinci röportajımız futuristik bir yaklaşımla özel bir projeye imza atan 3 markanın iş birliği üzerine. Bluechip Creative Event ve Schwarzkopf Professional “Geleceği Birlikte Tasarlıyoruz“ projesiyle bir araya geldi. Proje kapsamında, teknoloji ve yapay zekâyı sürdürülebilir futuristik tekstil ile birleştiren moda tasarımcıları Ezra ve Tuba Çetin ile benzersiz bir iş birliğine imza attılar. Proje ortakları ile bu özel iş birliğinin detaylarını konuştuk…

Otantic Pharma güzellik ve cilt bakımını sadece dış görünümle sınırlandırmıyor, kültürler arasındaki farklılıkları anlayarak saygı gösteriyor. Bu bakış açısı benimsedikleri kalite, etkinlik, özgünlük ve sorumluluk ilkelerinin temelini oluşturuyor.  Sloganı “Keep your own authenticity” (Kendi özgünlüğünüzü koruyun) ile her bireyin benzersiz güzelliğini ve kendine has özelliklerini ön plana çıkarmayı hedefliyor. Ürünlerini, en son teknolojiler ve bilimsel araştırmalarla oluşturularak, müşterilerine güvenebilecekleri etkili çözümler sunmayı amaçlıyor. Güzellik yolculuğunuzda size eşlik ederek en iyisini sunmayı amaçlayan Otantic Pharma Kurucu Ortağı Oktay Tangur ile markanın ürün gruplarını ve özelliklerini konuştuk. 

2021’de giriş yaptığı moda sahnesinde, Dilan Damgacıoğlu‘nun vizyonu, asi, naif ve özgür tasarımları bir araya getirerek lüks iç giyim modasına taze bir bakış açısı getirmek üzerine odaklanıyor. ILONI by Dilan markası, yaratıcı tasarımları ve öne çıkan tarzıyla sadece bir giyim markası olmanın ötesine geçmeyi amaçlıyor. Damgacıoğlu, özgün tasarımları ve belirlediği yeni standartlar aracılığıyla, moda sektörünün geleneksel dinamiklerini sarsarak değişiklik liderliği yapmayı hedefliyor. Dilan Damgacıoğlu ile markasını ve moda kariyerindeki hedeflerini konuştuk. 

Ariş Pırlanta’nın perakende zincirinin oluşturulmasında etkin rol oynadı. Şirketin yurt dışı pazarlarda etkinliğinin artırılması için Turquality programına giriş süreçlerini yönetti ve programa giriş sağladı. Halen Ariş Pırlanta’da Genel Müdür olarak çalışmalarına devam eden Eda Güzeliş ile Ariş Pırlanta markasının hikayesini ve mücevherler hakkında konuştuk. 

Misela’nın 15 yıllık yolculuğunu kutlayan “Crafting Realms” sergisi, 24 Kasım – 10 Aralık tarihlerinde Galata Rum Okulu’nda ziyarete açıldı. Misela’nın ustalıkla işlenmiş tasarımlarını yapay zekanın sınırsız imkanlarıyla birleştiren sergi, sanat ve moda arasındaki ilişkiyi yeniden tanımlayarak gelenek ve yeniliği bir araya getirdi. MISELA markasının kurucusu Serra Türker Bayır ile MISELA markasını ve yapay zekanın moda endüstrisindeki geleceğini konuştuk. 

Serdar Arıkan, saat sektöründe uluslararası standartlarda bilgi, beceri ve donanım sunan lider girişimci şirket Arıkan Grup’ta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. 25 yılı aşkın tecrübesiyle, Beverly Hills Polo Club ve diğer prestijli markaların tasarım, üretim ve dağıtım lisanslarına sahip olan saat bölümünün küresel büyüme ve stratejilerine liderlik ediyor. Stratejik yönetim, marka geliştirme ve uluslararası pazarlama alanlarındaki uzmanlığından yararlanarak küresel saat markaları yaratma ve genişletme konusunda tutkusu ile tanınan, birçok uluslararası markanın distribütörlük projelerini başarıyla tamamlamış olup, mükemmellik ve yenilikçilik vizyonuyla yeni fırsatların ve zorlukların peşinden gitmeye devam eden Serdar Arıkan ile Arıkan Grup yatırımlarını ve Cumhuriyet’in saati projesini konuştuk.

Ve her zamanki gibi sizleri ”İlham Veren Kadınlar”la buluşturmaya devam ediyoruz. Hayata geçirdiği projelerle okumak isteyen milyonlarca çocuğa maddi ve manevi anlamda destek olmak adına bir köprü görevi üstlenen TOÇEV’in Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun ile çalışmalarını ve ilham veren hikayelerini konuştuk.

Ayrıca bu sayımızda Happily Ever Abroad köşesinde Aslı Eren, yeni yılda yeni umutlarla bir yurtdışı eğitim hayali kurmanıza ve bu hayali gerçekleştirmenize yardımcı olacak.

Destination Anywhere köşesinde Ayça Akad, İzlanda seyahatini paylaşıyor bizimle.

Günce Özçelebi, Stilin Güncesi köşesinde soğuğun ışıltısını sayfalarımıza taşıyor.

Renklerin Öyküsü’nde Emine Akca, bordo rengi ele almış bu sayımızda.

Kedice’de küçük Minnoş’un hikayesi var. Sevil Balaban Patili Köşe’de kedilerin renklerindeki gizemden bahsediyor. 

Yılın son günleri, yeni bir başlangıcın habercisi olarak karşımızda. Yılın her gününde yaşadıklarımızın birikimiyle büyüdük, öğrendik ve deneyimledik. Şimdi ise yeni bir sayfa açma zamanı. Yeni yıl, bize heyecan verici fırsatlar sunacak, yeni maceralara atılmamız için bizi cesaretlendirecek. Yeni yıl, sevdiklerimizle birlikte güzel anılar biriktirmek, yeni hedeflere yelken açmak ve içimizdeki iyiliği paylaşmak için muhteşem bir fırsat. Gelecek, umutlarımızın gerçekleşeceği, başarıların peşinden koşacağımız ve birlikte güzel anılar biriktireceğimiz bir yıl olması dileğiyle, herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.

Yeni yılda, sağlık, mutluluk ve başarı hep yanımızda olsun.

Sevgilerimle…

PAYLAŞ