Her Alanda Hayatı Kolaylaştıran Teknolojiler

Writer: NYX Magazine

Date: 17/02/2024

PAYLAŞ

Üstün Alman teknolojisini 90 yıldır evlere taşıyan Fakir Hausgeräte, geliştirdiği ergonomik ve kompakt tasarımlı ürünleriyle hayatın her alanında kolaylık sağlıyor. 

Köklü geçmişinden aldığı güçle yenilikçi teknolojiler sunan Fakir Hausgeräte, geliştirdiği ürünlerle mutfakta, temizlikte ve hayatın içinden birçok alanında kolaylık sağlıyor. Yüksek teknolojili ürünleri sayesinde üstün performans sunan Fakir Hausgeräte, yemek yaparken vitaminlerini koruyan, temizlikte kusursuzluğu arayan ve saçları kuruturken kırmayan ürünleriyle benzersiz bir deneyim vadediyor. 

Kendi kendini temizleyebilen süpürge…

Tüm lekeleri ve kirleri tek seferde hem süpürebilme hem de silebilme özelliğine sahip ıslak ve kuru dikey şarjlı süpürge Fakir Hausgeräte WD 7 Pure Clean, kolay ve konforlu bir temizlik imkânı sunarken zamandan tasarruf yapma imkânı sağlıyor. Kendi kendini temizleme özelliği ile tek dokunuşla fırçasındaki bütün kirleri temizleyebilen WD 7 Pure Clean, fırçayı kurutarak kötü kokuların oluşmasını engelliyor. Akıllı kir algılama özelliği sayesinde kiri algılayarak yüksek emiş gücünü otomatik olarak ayarlayabilirken, kontrollü su püskürtme sistemi sayesinde suyu ruloya değil yüzeye püskürterek üstün temizleme performansı ile zorlu kirlerin temizlenmesini kolaylaştırıyor. Anlık durum bildirimleri veren WD 7 Pure Clean, otomatik sürüş özelliği ile taşımaya ihtiyaç olmadan kolay kullanım sağlıyor. 

Üstün temizleme performansı ile ıslak ve kuru kullanım imkânı sağlayan ve yüksek teknolojilerle geliştirilmiş WD 7 Pure Clean, geniş LCD ekranıyla güç seviyesini, pil yüzdesini ve uyarıları göstererek konforlu temizlik imkânı sağlıyor. Tüketici ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarlanan 3’ü 1 arada temizleme fırçası bulunurken, 3’ü 1 arada şarj istasyonu ile şarj etme, temizleme, kurulama işlemlerini yapıyor ve tüm aksesuarların kolaylıkla yerleştirilmesini sağlıyor. 

Lezzetli ve sağlıklı yiyecekler… 

Birbirinden sağlıklı ve lezzetli içecekleri hazırlayan Fakir Hausgeräte Milkysmoothie Kişisel Blender, yüksek teknolojisi sayesinde geleneksel yöntemlerle 45 dakika sürecek olan işlemleri pratik kullanımı ve yüksek teknolojili hızı sayesinde 3 dakika içerisinde hazır hale getirerek zamandan tasarruf sağlıyor. Bitki ve kuruyemişlerin protein ve yağ değerlerine zarar vermeden doğal süt elde edilmesini sağlarken, çıkan posalarla bitki unu ve özü elde etme imkânı sunuyor. Üstün performansı sayesinde meyve ve sebzeleri kusursuz bir şekilde karıştırarak kıvamlı smoothieler hazırlayan Milkysmoothie Kişisel Blender, buz kırabilen dört bıçaklı yapısı sayesinde soğuk smoothie ve bowl çeşitlerini hazırlama imkânı sunuyor. Aynı zamanda tanımlanan özel programı sayesinde meyve ve sebzeleri en doğru şekilde pürüzsüz hale getirerek evde doğal ve sağlıklı meyve suları hazırlayabilirken, ısıtma fonksiyonu sayesinde zahmetsiz ve kolaylıkla krema kıvamında birbirinden lezzetli çorbalar yapabiliyor. 

Dokunmatik kontrol paneli özelliği ile sürecin kolay takip edilmesini sağlayan Milkysmoothie Kişisel Blender, buharlı ısıtma teknolojisi sayesinde besinlerin doğal minerallerini korurken güçlü motoruyla yüksek performans sağlıyor. Buharlı sterilizasyon özelliği ile bakterilerin oluşumunu engelleyen Milkysmoothie Kişisel Blender, yüksek sıcaklıkla sprey yıkama ile sert parçacıkları eriterek yüksek hızlı darbesi sayesinde tüm kirlerinden arındırıyor. 

Sebze, tavuk, balık gibi besinlerin vitamin ve minerallerini koruyan Fakir Hausgeräte Premium Steam Buharlı Pişirici, geniş haznesi ve güçlü motoru sayesinde sağlıklı yemekleri hızlı ve pratik bir şekilde hazırlamaya yardımcı oluyor. Otomatik kapanma özelliği sayesinde güvenli bir deneyim sunan Premiun Steam Buharlı Pişirici, buharın yumuşak ısısıyla sebze, tavuk gibi besinlerin vitamin ve lif dokusunu korurken, senkronize bitiş özelliği sayesinde farklı pişirme sürelerine sahip yiyecekleri aynı anda pişirip her iki yemeği de sıcak servis etme imkânı sunuyor. Kesintisiz deneyim için pişirme esnasında sağladığı su ekleme kolaylığı ve sahip olduğu geniş haznesiyle pratik kullanım vadeden Premiun Steam Buharlı Pişirici, özel aroma özelliği ile damlama tepsisine yerleştirilecek olan baharatlarla küçük dokunuşlu enfes tarifler hazırlıyor. Sahip olduğu geniş LCD ekranı ile pişirme süresi ve menü seçeneklerini kolaylıkla ayarlayarak uyarıları dijital ekrandan takip etme imkânı sunan Premium Steam Buharlı Pişirici, hızlı ve etkili buhar teknolojisiyle pirinci tam kıvamında pişirerek nefis bir pilav deneyimi vadediyor. 

Verimliliği yüksek ve enerji tasarruflu saç kurutma makinesi…

Yüksek teknolojili brushless motor özelliği sayesinde üstün verimlilik, hızlı kurutma ve daha az enerji tüketimi sunan Fakir Hausgeräte T-Shot Saç Kurutma Makinesi, iyon özelliği sayesinde saçları kuruturken oluşan negatif iyonları statik elektriği etkisiz hale getiriyor. Soğuk hava ayarı ile saç stilini sabitleme imkânı sağlayan T-Shot Saç Kurutma Makinesi ılık, sıcak, soğuk ısı ayarları ile her saç tipine uygun kurutma işlemi yapılmasını sağlıyor. Saçın ihtiyacına göre ayarlanabilen hız ayarı bulunurken, çıkarılabilir hava giriş ızgarası sayesinde filtrenin düzenli olarak temizlenebilmesini ve performansının artırmasını sağlıyor. Renkli ışık göstergeleri ısı ayarını kolaylıkla takip etme imkânı sunarken, yüksek iyon teknolojisi ile kurutma esnasında saçlarda oluşan kabarma elektriklenmeyi önlüyor.

PAYLAŞ