Evlerde Konforlu Bir Kış

Writer: NYX Magazine

Date: 19/02/2024

PAYLAŞ
  • Çevreye duyarlı tekstil elyaf markası TENCEL™’in nevresim, havlu, halı gibi ev tekstili ürünleri, pürüzsüz, yumuşak ve ipeksi dokularıyla kış aylarında konforlu bir ev atmosferi sağlıyor.
  • TENCEL™ Lyocell ve modal elyaflar içeren kumaşlar, evinize doğanın zarif dokunuşunu getirirken, çok yönlü kullanımları ile her ihtiyaca uygun ev çözümleri sunuyor. 

Soğuk kış aylarında hepimizin aradığı tek bir konfor standardı var: Sıcacık evlerimizde olmak… Soğuk hava ve sıcak bir ev fikri, akla ilk olarak İskandinavların evde huzur ve mutluluk felsefesi olan Hygge’yi getiriyor. Hygge, mutluluğu geçici bir iyilik hali olmaktan çok, evde huzurlu olma hali olarak değerlendiriyor. Dekorasyon ve yumuşacık ev tekstili ürünleri ise evde konforlu hissetmenin en önemli aksesuarları. İster ipeksi bir nevresim takımı, ister yumuşacık bir battaniye, ister şık bir halı… Artık daha uzun vakit geçirdiğimiz evlerimiz iyi olma halimizin de merkezi durumunda.

Uyku Kalitesinde Yeni Bir Dönem

TENCEL™ Lyocell elyaflar içeren lüks nevresim takımları, ipeksi yumuşaklık ve doğal ışıltılarıyla uyku kalitesini artırıyor. Pürüzsüz yüzeyiyle hassas ciltlere doğal konfor sunarken soğuk kış aylarında vücudun doğal ısı düzenleme özelliğini destekleyerek rahat bir gece uykusuna zemin hazırlıyor. Pamuk gibi diğer yorgan dolgu malzemeleriyle kıyaslandığında, TENCEL™ Lyocell elyafların pürüzsüz yüzeyi, nemi daha verimli bir şekilde emerek üşütmeden ve terletmeden hoş bir serinlik hissiyle dolu, sıcak bir gece uykusu sağlıyor. 

Havlularda Doğal Konfor 

Cildinize yumuşaklık hissi veren TENCEL™ Modal elyaflar, etkin nem emme özelliği sayesinde havluların da çabuk kurumasına yardımcı oluyor. Defalarca yıkamaya ve kurutmaya karşı dayanıklılığıyla kumaşların yumuşaklığını koruyarak uzun süre kalıcı konfor sunuyor. 

Halılara ipeksi yumuşaklık katıyor

Soğuk kış günlerinde evlerimize sıcak bir atmosfer sağlayan ev tekstil ürünleri arasında halılar da önemli bir rol oynuyor. TENCEL™ Lyocell elyaflar kullanılarak üretilen halılar ipeksi yüzeyi ve canlı renkleriyle mekanları sıcacık ve şık bir ortama dönüştürüyor. 

PAYLAŞ