Stres Azaltıcı Masaj Mumu

Writer: NYX Magazine

Date: 10/03/2024

PAYLAŞ

Lacasa Candles, eşsiz bir deneyim yaşamak isteyenlere Zindelik ve Huzur serisinden stres azaltıcı masaj mumunu sunuyor.

Bedenimizin, ruhumuzun, zihnimizin içindeki pozitif enerjiyi keşfetmek her zamankinden daha da değerli. Lacasa Candles, herkesin en çok ihtiyaç duyduğu iç huzur, ruh dinginliği açığa çıkartarak size eşsiz bir masaj deneyimi sunuyor.

Stres azaltıcı masaj mumunun içeriğinde yer alan jojoba ve değerli saf yağlar masajınız için ideal bir kıvam sunar. Bileşiminde yer alan asil odun paçuli, vanilya, lavanta ve ylang ylang karışımın hissettirdiği hoş kokusu derin rahatlama ve huzur hissini sağlar. Bedeninizi ve ruhunuzu besleyerek, unutulmaz bir masaj deneyimi yaşatır.

Özenli bir üretim sürecinden geçirilerek su buharı distilasyonu ve soğuk presleme gibi doğal yöntemlerle üretilen ve her aşaması el yapımı olan Lacasa Candles Stres Azaltıcı Masaj Mumu kurşun içermeyen pamuk çift fitil kullanımı ile de farkını ortaya koyuyor.

Mumun yağları eritildikten sonra sürüldüğü için hem cildinizi yumuşatıp hem de güzel kokmanızı sağlar. Eller, dirsekler, ayaklar olmak üzere kuru ciltler için de yoğun nemlendirici özelliği bulunmaktadır.  Tek yapılması gereken mumu yakıp 5-10 dakika beklemek. Daha sonrasında eriyen kısımdaki yağı cildinize dikkatlice uygulandığında tende yumuşak bir etki bırakır.

PAYLAŞ