IKEA, Yeni DAJLIEN Koleksiyonu ile Egzersizi Günlük Yaşamın İçine Taşıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 13/03/2024

PAYLAŞ

IKEA’nın yeni DAJLIEN Koleksiyonu, akıllı ve çok fonksiyonlu ürünlerle antrenmanı yeniden tanımlamayı hedefliyor.

Koleksiyon, egzersiz yapmak için profesyonel ekipmanlara ihtiyaç duymadan, hayatın rutin koşturmasında da evde günlük antrenmanlar yapılabileceğini gösteriyor. IKEA, kolay taşınabilir parçalardan oluşan DAJLIEN Koleksiyonu ile günlük egzersizleri eğlenceli ve kolay bir aktivite olarak yeniden tanımlıyor. 

IKEA tasarımcıları; Sarah Fager, Paulin Machado, Akanksha Deo ve Maja Ganszyniec tarafından tasarlanan DAJLIEN Koleksiyonu günlük egzersizlerin evde yapılmasını sağlıyor. DAJLIEN’in amacı uyarlanabilir, uygun fiyatlı bir koleksiyon oluşturarak evin her yerinde farklı şekillerde kullanılabilecek çok yönlü parçalar ile estetik bir görüntü yakalamak. Tasarımcılardan Sarah Fager “DAJLİEN ile doğal günlük aktiviteleri yeniden tanımlayacak ürünleri eğlenceli akıllı ve ilham verecek şekilde tasarladık” diyor. 

Evleri konforlu ve erişilebilir bir spor salonu haline getirerek, antrenmanı çocuklardan yetişkinlere kadar her yaş için kolaylaştırıp fiziksel aktiviteleri keyifli hale getiriyor. Büyük ekipmanlara yeri olmayanlar için özel tasarlanan koleksiyon, her hareketin sağlıklı bir egzersize dönüşebileceğini kanıtlıyor.  

Sınırlı sayıda üretilen DAJLIEN koleksiyonu, akıllı ve çok yönlü antrenman ekipmanlarından oluşuyor. Depolama çözümleri ve ev içerisindeki pratik parçalardan ilham alınarak oluşturulan koleksiyonda ürünler birden fazla işlevde kullanılabiliyor. Antreman setinden, mindere ve çanta ile taşınabilir hoparlöre kadar birçok ürünü de içeriyor. DAJLIEN ek olarak günlük antrenmanlarınızı yaparken aile ve arkadaşlarla birlikte vakit geçirmek için de bir ortam sunuyor. Koleksiyon içerisinde bulunan büyük egzersiz matı iki veya daha fazla kişi için kullanılabiliyor.

DAJLIEN Koleksiyonu’nun fonksiyonel ve yenilikçi ürünlerini IKEA mağazalarında deneyimleyebilirsiniz. 

PAYLAŞ