Yatak Odası Stilinize Bahar Tazeliği

Writer: NYX Magazine

Date: 14/03/2024

PAYLAŞ

 Yaşam alanlarını farklılaştıran çizgileriyle dikkat çeken Linens, yatak odalarında baharın gelişini kutluyor. Pamuk saten kumaşı ve canlı renklerdeki göz alıcı çiçek desenleriyle şıklığı ve konforu aynı anda sunan Linens; sezon trendlerini Pistacho Nevresim Takımıyla yakalıyor.

Doğanın uyanışı, tazelenmenin habercisidir ilkbahar mevsimi… Baharın tazeliğini yatak odalarına taşımak isteyenlere Linens, ‘Hayat evde başlar’ diyor ve koleksiyonlarıyla adeta yaşam alanlarını bahara hazırlıyor. Canlı renklerle ve göz alıcı çiçek desenleriyle tasarlanan Pistocha Nevresim Takımı, bahar mevsiminin temsilci olarak yatak odalarında yer alıyor.

Saten ve pamuktan oluşan kumaşıyla konforla şıklığı birlikte sunan Linens, çift kişilik Pistocha Nevresim Takımı’nda pembe, mavi ve yeşilin oluşturduğu çiçek desenleriyle ilkbaharın enerjisini yatak odalarına getiriyor.

Pistacho Nevresim Takımını ve bahar tazeliğini evlere getiren Linens ürünlerini incelemek için www.linens.com.tr ‘yi ve Linens mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ