Doğayla İhtişamın Eşsiz Ritmi

Writer: NYX Magazine

Date: 15/03/2024

PAYLAŞ

Sezon trendlerine yön veren, ev tekstili modasına her daim lüks detaylar katan Valeron, kaliteyle şıklığı bir araya getiren tasarımlarını buluşturmaya devam ediyor. Göz alıcı desenleriyle Fresia ve Enora Nevresim Takımları, doğanın ihtişamına yatak odalarında hayat veriyor. Büyüleyici tasarımı ve çarpıcı renkleriyle bahar tonlarını üzerinde taşıyan nevresim takımları, eşsiz bir stil yaratıyor.

Detaylarla farklılaşan, özenle işlenen zarif tasarımlarıyla seçkin bir tarz yaratan Valeron, yatak odalarında bahar canlılığını renklerin eşsiz ritmiyle getiriyor. 

Enora Nevresim Takımı; kırmızı ve tonlarıyla çarpıcı renkleri, Fresia Nevresim Takımı ise; sarı ve tonlarıyla ruhu dinlendiren huzurlu renkleri bir arada sunuyor. Dijital baskılı saten kumaşı sayesinde her detayıyla konfor sağlayan nevresim takımları, %100 pamuklu yapısı ile de her zamanki Valeron kalitesini yatak odalarına taşıyor. Baharı lüks bir stille karşılayan nevresim takımları, benzersiz bir şıklığa da imza atıyor.

Doğanın ihtişamını yatak odalarıyla buluşturan Enore ve Fresia nevresim takımları, dokusuyla fark yaratan Valeron koleksiyonlarına Zorlu Center Valeron mağazasından ulaşmak mümkün. 

PAYLAŞ