Sokak Hayvanlarına Güvenli Bir Yaşam Alanı

Writer: NYX Magazine

Date: 16/03/2024

PAYLAŞ

Binomo, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla başlattığı “CosmoCat: Istanbul Expedition” projesiyle sokak kedilerine barınma ve beslenme imkânı sunuyor. Nişantaşı, Taksim, Beşiktaş gibi bölgelere toplam 150 kedi evi yerleştirerek sokak hayvanları için daha sağlıklı yaşam şartları oluşturan Binomo, sokakta yaşayan kedilerin olumsuz hava koşullarından korunmasını sağlayacak. 

Ödüllü trading platformu Binomo, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla önemli bir projeye imza atıyor. Sokak kedilerinin barınması ve beslenmesi için başlatılan “CosmoCat: Istanbul Expedition” projesi kapsamında tasarlanan kedi evleri Ramazan ayının başlangıcıyla belirlenen noktalara yerleştirildi. Nişantaşı, Taksim, Beşiktaş gibi İstanbul’un yoğun bölgelerine toplam 150 kedi eviyle sokakta yaşayan kedilere barınma imkânı sunuldu. 

Geliştirdiği projeyle sokak hayvanlarının daha güvenli bir ortamda yaşamasını sağlayan Binomo, ticari faaliyetlerinin yanında topluma karşı duyarlılık göstererek yaşamda pozitif bir etki yaratmayı amaçlıyor.   Bu kapsamda geliştirilen “CosmoCat: Istanbul Expedition” projesiyle sokak hayvanlarının temel ihtiyaçlarını karşılamaya katkı sağlayan Binomo, sokak hayvanlarına karşı gösterilen duyarlılığı artırmayı hedefliyor. Dayanıklı malzemelerden yapılan ve estetik bir tasarıma sahip olan kedi evleri, sokakta yaşayan kedilerin dışarıdaki olumsuz hava koşullarından korunmasına yardımcı oluyor. 

Sokak hayvanları için daha sağlıklı yaşam şartları oluşturulmasına önem veren Binomo, İstanbul’da sokakta yaşayan kedilerin yoğunlukta olduğu alanlara yerleştirdiği kedi evleriyle birçok sokak hayvanının yaşam koşullarını iyileştirerek bu konudaki duyarlılığın artırılması açısından önemli bir adım atıyor.

PAYLAŞ