adidas Originals, “1000 Back” Kampanyasıyla Üç Klasik Silueti Kutluyor

Writer: NYX Magazine

Date: 26/03/2024

PAYLAŞ

2023 yılında yeni küresel platformunu ve yaratıcı yönelimini başlatmasının ardından adidas Originals, markanın kültürel mirasını keşfetmeye devam eden ve dün ile bugün arasında köprü kuran Gazelle, Samba ve Handball Spezial’i giyen topluluklara saygı duruşunda bulunan son kampanyasını tanıtıyor.

Kampanya, futbol kültüründen üç ikonik silueti – Gazelle, Samba ve Handball Spezial’i – öne çıkarıyor. İlk olarak farklı sporlar için tasarlanan, antrenmandan futbola ve hentbola kadar, her klasik silüet, başlangıcından bu yana yerler, kültürler ve hareketler üzerinde etkisini sürdürmüştür.

Vincent Haycock tarafından çekilen ve yönetilen, adidas Kaykay Takımı’nın bir üyesi ve aynı zamanda profesyonel bir kaykaycı olan Carlisle Aikens’ın başrolünde yer aldığı kampanya görselleri bu zamansız enerjiyi öne çıkarıyor. Bin orijinalin hikayesi aracılığıyla hayatın bir tablosu ve tek bir çekim filmi, bir protagonistin bir sokak boyunca yolculuğunu ele alırken – yol boyunca Trefoil’i kendi yapan insanları, toplulukları, kimlikleri ve altkültürleri aydınlatıyor.

Bu arada, bir dizi sabit görüntü, siluetleri bugün farklı şekillerde giyen insan ve kişiliklerin çeşitliliğine saygı gösteriyor – her biri zamansız ikonlar için yeni bölümler yazıyor. Samba, Handball Spezial ve Gazelle’i çeşitli mekanlarda ve bağlamlarda yakalayan kampanya hikayesi, binbir şekilde giyilen tek bir ayakkabının hikayesini hayata geçiriyor.

Kampanya filmi ve görsellerinin yanı sıra, adidas Originals, klasik siluetlerinin ruhunu ve bugün onlara yeni anlamlar katan insanları özel bir dijital platformda kullanıcı tarafından oluşturulan içerikle kutlamaya hazırlanıyor. Siluetin hayranları, görünümlerini #Samba #Gazelle ve #Spezial etiketlerini kullanarak göndermeye davet ediliyor.

Spor, kaykay, müzik ve moda alanlarından.

Bir zamanlar klasik, her zaman klasik.

adidas Originals’ün “1000 Back” kampanyasının en son sürümü 26 Mart’ta satışa sunuluyor. adidas Originals ürün yelpazesi, https://www.adidas.co.th/th/originals adresinden satın alınabilir.

PAYLAŞ