Romantizmi Modern Terzilik İle Canlandırıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 26/03/2024

PAYLAŞ

H&M, baharın gelişini titiz terzilik ile hazırlanmış eşsiz tasarımları ile kutluyor. Yeni koleksiyon, sofistike takımların heykelimsi hacmi ve kusursuz duruşu ile öne çıkıyor. İş giyim tarzına uygun parçalar, koleksiyona keskin bir görünüm katarken, işlemeli detaylar ve dokular da narin bir dokunuş sunuyor. Gümüş, açık mavi, beyaz ve ekru gibi minimal renkler ise, koleksiyona eşsiz bir hava katıyor.

Kadın giyim koleksiyonunda, zamansız takımların yanı sıra romantik hacimli bluzlar, elbiseler ve etekler de koleksiyonun diğer parçalarını oluşturuyor. Güçlü denim ve parlak gümüş detayları, koleksiyona yüksek bir enerji kazandırıyor. 

Koleksiyondaki ana parçalar arasında, karpuz kollu ve kapitone dokulu beyaz mini elbise, gümüş kalem etek, vücuda oturan dikişli denim gömlek ve geniş omuz detaylı beyaz yaka işlemeli bluz yer alıyor. Gösterişli aksesuarlar, topuklu ayakkabılar ve sivri burun babetler, gümüş tonlarındaki cesur mücevherlerle kombinleniyor.

H&M Konsept Tasarımcısı Eliana Masgalos, “Bu sezon, çiçeklerin açtığı ilk günden yani yeniden doğuş fikrinden ilham aldık. Bu yüzden koleksiyonu romantik ve aynı zamanda da gardıroplara hayat verebilecek güçlü bir havada sunmak istedik. Bunu, iş giyim tarzına uygun olacak parçalar da tasarlayarak gerçekleştirdik.” diyor.

Erkek koleksiyonu için de modern terzilik ve kullanışlı öğeler ön planda. Renk paletine lacivert ve kestane eklenmesiyle, koleksiyon minimalist ve rahat bir hava sunuyor. Çocuk giyiminde ise çiçek desenleri, hacimli siluetler ve iş giyiminden esinlenen parçalar dikkat çekiyor.

H&M Bahar 2024 koleksiyonu, seçili mağazalarda ve hm.com.tr ‘de online olarak satışa sunuluyor.

PAYLAŞ