“Dalsın Kızlar 2024” Yeniden Başlıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 07/04/2024

PAYLAŞ

“Dalsın Kızlar 2024” Yeniden Başlıyor! Kadınlar, Dalsın Kızlar Etkinliğinde Bir Kez Daha Buluşuyor.” konusuna ilişkin basın bültenimizi ekte değerlendirmelerinize sunarız. 

İlki 2019 yılında Marmaris’te gerçekleşen, kadınları sualtının büyülü dünyası ile tanıştıran ve kadın gücünü ortaya çıkartma hedefiyle yola çıkan “Dalsın Kızlar” projesi yeniden başlıyor! 

2. kez gerçekleşecek olan Dalsın Kızlar; Nereids Dalış Merkezi’nin kurucusu ve baş eğitmeni Gaye Dülger liderliğinde,’Dünya Dalgıçlar Günü’’ne ithafen 0708 – 09 Haziran 2024 tarihlerinde Manavgat, Side, Antalya’da gerçekleşecek.

Daha önce sualtının büyülü dünyasıyla tanışma fırsatı yakalayamamış 15 yaş ve üzeri tüm kadınlar için düzenlenecek etkinlikte, kadınları sualtı dünyasıyla tanıştırmak ve kadın dalgıç sayısını artırmak amaçlanıyor. Daha önce dalış yapmış, sertifikalı kadın dalgıçlar da projede yer alarak, ilk defa dalışla tanışacak kız kardeşlerini cesaretlendirmek için onların yanlarında olacak. 

Proje kapsamında ayrıca sertfikalı dalgıçlarla sualtında gerçekleştirecek etkinlikle, %80’i kara kaynaklı, geriye kalanı ise yolcu ve balıkçı gemilerinden gelen ve tüm canlı yaşamına tehdit oluşturan plastik poşet ve kimyasal atıklara da dikkat çekilecek.  

PAYLAŞ