ZAMANSIZ ŞIKLIĞIN YENİ YORUMU

Writer: NYX Magazine

Date: 11/04/2024

PAYLAŞ

GUESS 2024 İlkbahar & Yaz koleksiyonu, yeni desenlerin ve zarif detayların öne çıktığı heyecan verici bir seçki sunuyor. 50’li yılların divalarından ve çağdaş tasarımlardan esinlenerek, özel desen, kesim ve sukulent renk tonlarının kullanıldığı GUESS kadın koleksiyonu sezonu şık bir şekilde karşılıyor. Çiçek desenlerinin ve takımların öne çıktığı bu koleksiyonda kumaş, denim ve gösterişli detaylar bir araya gelerek her zevke hitap ediyor. Klasik ve 80’lerin tasarımları ile çeşitlilik sunan erkek koleksiyonu ise, heyecan verici maceralar ile dolup taşıyor. GUESS DNA’sının kendine has ve eşsiz dokunuşuyla dolu; her dönemin modası olan parçalar, bu koleksiyonu zirveye taşıyor.

Romantik Esintiler

Moda öncüsü görünümlerin, yeniden tasarlanmış formların ve detayların yer aldığı bu yeni sezonda romantizm öne çıkıyor. Sofistike gece giysileri, çarpıcı grafiklerle, işlemeli denim’lerle, oversize silüetlerle, dokumalarla, büzgülerle ve pencere detaylarıyla uyum içinde koleksiyondaki yerini alıyor. Eğlenceli detaylara ve kesimlere sahip yazlık örgülerin, denim korse üstlerin, eteklerin ve balon kollu ceketlerin çağdaş modern dokunuşları ile 80’lerden ve Punk’tan ilham alarak hazırlanan koleksiyon, sezona dinamik bir hava katıyor. Geniş seçenek yelpazesine sahip koleksiyon, GUESS kadınlarına yumuşak ve parlak tonlardan oluşan bir gardırop vaad ediyor.

Yıldız Gibi Parla

Retro tarzının modern görünümlerle buluştuğu bu rafine koleksiyonda keskin çizgiler, sofistike elbiseler, etekler, kargo pantolonlar ve bluzlar göz alıcı dantellerden, feminen kesimlerden, pliselerden ve şık dokulardan oluşuyor. GUESS İlkbahar & Yaz koleksiyonuna özgü trikolarda yer alan çiçek detayları, özel motifler orijinal ve zarif bir görüntü sunuyor. Yaz aylarının ruhunu yansıtan sarı ve turuncuların, soğuk yeşillerin, pembelerin ve pastel tonlarının oluşturduğu göz alıcı bir renk paletinde sunulan birbirinden özel tasarımlar, kadınlara günün her anında eşlik ediyor.

Masalsı Seçki

Sıcak yaz aylarıyla birlikte hayatımıza giren Under the Sun Koleksiyonu keyifli anları, masalsı sahilleri, berrak okyanusları çağrıştıran parlak ve canlı bir renk paletinde buluşan tasarımları beğenilere sunuyor. Göz alıcı dantellere, batik efektli kumaşlara, denim takımlara, ceketlere ve gömleklere işlenen uzun, akıcı çiçek desenlerinin yanı sıra kloş ve asimetrik konturlar, tatil sezonu boyunca kadınlara çok alternatifli şık görünümler sağlıyor. Koyu renklerden pastel tonlara kadar uzanan geniş seçenek yelpazesinde yer alan göz alıcı renkler, yaz boyunca dikkatleri üzerine çekiyor.

2024 İlkbahar & Yaz Sezonunun Öne Çıkanları

İlkbahar & Yaz koleksiyonunun elbiselerinde bu sezon öne çıkanlar arasında hafif streç kumaştan üretilen mini denim RON elbise; farklı korse ayrıntıları, bel ve omuz askılarında metal logo detayları yer alan romantik MARCELA elbise; daha modern bir görünüm için iki özel desenle ve denim efekt ile birleşen korse üstü ve bağımsız fermuarıyla klasik CHLOE dar elbise yer alıyor. Önceki sezonlarda gördüğümüz versiyonlardan ayrışan yumuşak materyali, uzun yaz günleri ve geceleri için ideal bir tercih haline getiriyor. Dikiş detayları, feminen kolları, kapalı düğme detaylarıyla MALIKA üst, klasik bluz konseptine sofistike bir hava katarak tatil görünümüne masalsı ve romantik bir hava katıyor. Ön kısmında bağlama detayı ve tamamında işlemeler bulunan BRIGITTE bluz, GUESS’in denim şortlarıyla mükemmel uyum yakalayarak modern bir yaz havası sunuyor. Rahat ve oversize bir kesime sahip ROMINA denim gömlek ise düğmeli bir üst, gömlek-ceket, hatta tatlı bir mini yaz elbisesi olarak birden fazla formda kullanılabiliyor. Birden fazla kullanım alanı ile ROMINA gömlek herkesin yaz gardırobunda bulunması gereken kilit bir parça haline geliyor.

Beyaz denim, mücevherlerle işlenmiş gösterişli düğmeleri ve kuşgözü detaylarıyla kısa kesim TERESA ceket benzerlerinden ayrılıyor, yazın olmazsa olmaz seçeneklerine şık ve feminen bir hava katıyor.

Şortsuz bir yaz gardırobu düşünülemez, bu sezon GUESS inanılmaz gösterişli Tencel kumaştan üretilen yeni BABA şort’u beğenilere sunuyor. Vücudu saran bel detayı ve şık arka cepleriyle tarz sahibi, çok yönlü parça yaz mevsiminin olmazsa olmazlarından sayılıyor.

İkonik GUESS denim kumaşından üretilen WENONA arkadan yırtmaçlı eteğin uzun, dar hatları ve arkada yer alan yırtmacı hem günlük hem şık görünümlere muhteşem bir dokunuş katarak dikkatleri üzerinize çekiyor.

GUESS’in 2024 İlkbahar & Yaz koleksiyonu, tulum seçkisinde yer alan üç yeni imza ürünle beğenilere sunuluyor. Gösterişli ön fermuarı ve vücudu mükemmel gösteren bootcut paçalardan, slim-fit denim kumaştan yapılmış zarif MARIPOSA tulum; zarif yaka ve sırt detayıyla hafif denim kumaşlı, retro görünümlü kloş bacak kısmıyla kontrast yaratan göz alıcı ve sıra dışı GIADA tulum; son olarak da hafif denim kumaşıyla yaz günlerinde çabasız güzellik sağlayan önden bağlamalı kemeriyle şık ve günlük BRENDA tulum koleksiyondaki yerini alıyor.

PAYLAŞ