Mutlu Gün Kartları Gençlere Umut Oluyor

Writer: NYX Magazine

Date: 11/04/2024

PAYLAŞ

Türk Eğitim Vakfı (TEV), Mutlu Gün Kartları ile Anneler Günü’nde gençlerin eğitimine destek olmaya devam ediyor. Türk Eğitim Vakfı’nın Mutlu Gün Kartlarını tercih edenler hem Anneler Günü’nü kutluyor, hem de başarılı ve imkânları kısıtlı gençlerin hayatlarına bir umut ışığı yakıyor.

Sevdiklerine anlamlı bir hediye vermek isteyenlere yönelik özel gün ve haftalar için tasarlanan Mutlu Gün hediye kartları sunan Türk Eğitim Vakfı, Mutlu Gün Kartları ile özel bir hediye sunmanın yanı sıra imkânları kısıtlı gençlerin hayatlarına dokunmaya davet ediyor.

Anneler Günü’nde TEV’in özel kartlarını tercih edenler, maddi imkânları kısıtlı üniversite öğrencilerinin hayatlarına dokunarak eğitimlerine destek oluyor. TEV hem sevdiklerine anlamlı bir hediye vermek hem de gençlerin eğitim yolculuğunda onlara destek olmak isteyenler için farklı Mutlu Gün Kartları da alternatifleri sunuyor. Türk Eğitim Vakfı’nın internet sitesi veya 444 0 838 no’lu telefon üzerinden seçilen “Anneler Günü Kartları”, iletişim bilgileri ve burs miktarı girildikten sonra isteğe göre dijital veya basılı olarak adrese teslim ediliyor. TEV’in web adresi www.tev.org.tr’den ulaşılabilen burs fonlarına ise düzenli ya da tek seferlik istenilen miktarda bağış yapılabiliyor.

TEV, bu Anneler Günü’nde sevdiklerine anlamlı bir hediye vermek ve aynı zamanda güzel bir geleceğin temeli gençlerin eğitimine destek olmak isteyenleri, Mutlu Gün Kartları aracılığı ile sevgiyi iyiliğe dönüştürmeye davet ediyor.

Anneler Günü kartlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz: https://bagis.tev.org.tr/kart-sertifika?t=1011

PAYLAŞ