Unutulmaz Bir Yaz Tatili

Writer: NYX Magazine

Date: 18/04/2024

PAYLAŞ

Misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi sunan Ela Excellence Resort Belek;  yenilenen gastronomi, eğlence ve konaklama hizmetleriyle yaza merhaba demeye hazırlanıyor.

Türkiye’de aile ve çocuk konseptine sahip ilk otel olan Ela Excellence Resort Belek; 15 yılı aşkındır Türk turizminde öncülük ettiği yeniliklerle misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi vadediyor. Yenilikçi fikirlerle tatil konseptleri tasarlayan Ela Excellence Resort Belek, değişik konaklama tiplerindeki konforlu odalarıyla balayından aile ve çocuk konseptine uzanan çeşitlilikte 7’den 70’e misafirlerine farklı ihtiyaç ve beklentilere uygun benzersiz anlar yaşatıyor. Konuklarını unutulmaz gastronomi deneyimi yaşatma hedefiyle yedi farklı alakart restoranında fine dining konsepti ile buluşturuyor. 

Sağlıklı pişirme teknikleriyle fırında ve buharda özenle hazırlanan vegan, vejetaryen ve glutensiz alternatifleri ile her damak zevkine hitap etmeyi amaçlayan Ela Excellence Resort Belek; misafirlerin her anını güzelleştirmek için birbirinden eğlenceli etkinlikleriyle öne çıkıyor.

Summer Fest, Kids Fest ve Olive Fest gibi birbirinden farklı etkinlik ve konserlere ev sahipliği yapan Ela Excellence Resort Belek; yetişkinlerden çocuklara herkese uygun aktiviteleriyle eğlenceyi zirveye taşıyor.  

Uzman personellerinin gözetiminde her yaş grubuna özel tasarlanan, çeşitli atölye ve aktivitelerle eğlenceyle eğitimi birleştiren Ela Excellence Resort Belek, çocuk misafirleri için unutulmaz bir deneyim vadediyor. Dijital dünyayla doğayı buluşturan Everland Kids World, gerçekleştirdiği yarışmalar, oyunlar, neşeli sanatsal aktiviteler, meslek akademisi etkinlikleri ve bilimsel deneyimleriyle çocukların her anını eğlenerek ve öğrenerek geçirmesini sağlıyor. Açık ve kapalı oyun alanları ile Everland Kids World mini sinema, Lego dünyası, spor salonu, interaktif dijital oda, teknoloji odası, çocuk amfisi ve çocuk restoranıyla üç aylıktan itibaren tüm yaş gruplarındaki çocuklara hitap ediyor. 

Doğa ile iç içe huzur, tazelik ve yenilenme…

Profesyonel bahçe ekibi sayesinde doğanın eşsiz güzelliklerini ve huzurunu Ela Gardens’ta yaşatan Ela Excellence Resort Belek, içerdiği binlerce çiçek, bitki ve hayvan biyoçeşitliliği ile hem huzurlu hem de renkli bir tatil yaşatıyor. Uzman terapistlerin hizmet verdiği huzur dolu süitlerde doğal ve otantik bir ortamda hem ruhu hem de bedeni iyileştiren ElaZen Spa ise doğaya saygılı ve vegan ürünler eşliğinde eşsiz welness hizmetiyle fark yaratıyor.

Antalya’nın altın kumu ve berrak denizinden aldığı huzurla misafirlerine unutulmaz bir tatil imkânı sunan Ela Excellence Resort Belek plajı, iskelesi ve su sporları eğlence tesisleriyle tatil keyfini her alanda yaşatıyor. Yetişkinler ve çocuklar için açık, kapalı yüzme havuzları ve aquapark’ı ile benzersiz tatil keyfini sunuyor. 

Her misafire özel tatil danışmanı… 

Ela Excellence Resort Belek, Ela Assistant hizmeti ile tatilin kusursuz olarak ilerlemesi adına her misafire özel bir tatil danışmanı atıyor. Sekiz dilde hizmet sunan Ela Excellence Resort Belek’in misafirlerinin ilgi alanlarına ve özel tercihlerine dikkat edereken, yemek alerjisi bulunan konukları ile ilgilenen danışmanlar her misafir ile ayrı ayrı özel olarak ilgileniyor. 

Müşteri memnuniyetinde kusursuzluk anlayışını benimseyen Ela Excellence Resort Belek, hızlı yanıt sistemi otel içi iletişim modülü sayesinde misafirlerine tatil öncesinde, tatilde ve sonrasında alanında uzman güler yüzlü danışman ekibiyle hizmet veriyor.

PAYLAŞ