Yeni Hayatınıza Rüya Gibi Bir Başlangıç

Writer: NYX Magazine

Date: 25/04/2024

PAYLAŞ

Muhteşem deniz manzarasına sahip, kolonsuz ve yüksek tavanlı 600 metrekare genişliğindeki balo salonu ve 750 metrekare genişliğindeki denize sıfır terası ile otel, bu özel günde çiftlerin tüm taleplerine uygun alternatifler sunabiliyor. 

Rafine zevklere hitap eden menu seçenekleri, 10 kişiye kadar özel ikramların yapılacağı gelin suiti, gelin ve damat adaylarının bu unutulmaz gününde tüm talepleri ile birebir ilgilenilebilmesi için sunulan “butler” hizmeti ile JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea’de düğünler unutulmayacak anlar yaratıyor. 

Misafir memnuniyeti ile zirvede yer alan otel, balayı suiti dışında evlenecek çifte ve ailesine gün boyu hazırlanabilecekleri, arkadaşları ve sevdikleri ile hatıra biriktirebilecekleri iki adet günlük hazırlık odası sunuyor.

Rüya gibi bir günün ardından çift; kendileri için özel olarak hazırlanan balayı suitinde  lüks ve konforun tadını çıkartabiliyor. Yeni hayatlarının ilk sabahı otelin a la carte restoranında ya da odalarında alacakları kahvaltı ile başlıyor.  

Düğünlerini JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea’de yapan çiftlere birinci yıldönümlerinde de otelin içinde yer alan Michelin tavsiyeli Akira Back Istanbul veya Ceres Restaurant’ta iki kişilik yıldönümü yemeği hediye ediliyor.

PAYLAŞ