Güzel ve Çekici Bir Görünüme Sahip Olmak Her Kadının Hakkıdır

Writer: Burçin Yaşar Üner

Date: 06/10/2021

PAYLAŞ

Yusuf Yalmancı / San Coiffure / Kurucu

Röportaj: Burçin Yaşar Üner / [email protected]

Kuförlük sektörünü sevilen salonlarından biri olan San Kuaför’ün kurucusu Yusuf Yalmancı ile salonun kuruluş hikayesi ve sezonun saç trendlerini konuştuk.

  • San Kuaför ne zaman doğdu ve nasıl bu kadar büyüdü? Marka olma sürecinizden biraz bahseder misiniz?

San Kuaförün kuruluşu 1989 yılına tarihleniyor.  O tarihten bu yana kuaförlük sektörünün öncülüğünü üstlenmiş bir kurumuz.

Özellikle son 10 yılda işimize yaptığımız yatırımlarla güçlü bir marka olma yolunda önemli adımlar attık. Bu adımların en önemlisi müşteri memnuniyetini merkeze koymamız ve misafirlerimize verdiğimiz değer. Türkiye genelinde şubelerimizi açarken de yetenekli ve marka yapımıza uygun iş ortaklarıyla çalıştık. Trendleri sürekli takip etmemiz ve özellikle sosyal medyadaki başarılı faaliyetlerimiz markamızın büyümesini destekledi.

  • Sizce kadınların sizi tercih etmesindeki en büyük etken nedir?

Dünya her açıdan güçlü imaja sahip olmak isteyen insanlarla dolu. Güzel ve çekici bir görünüme sahip olmak her kadının en büyük özlemi ve hakkıdır. Salonlarımız bu beklentiyi çok yüksek düzeyde karşılayacak imkanlara sahip. Hem teknik hem artistik hem de fiziksel olarak sektör standartlarının üzerinde hizmetler sunuyoruz. Misafirlerimiz de bunu takdir ediyor.

  • “Stil Kişiseldir” diyorsunuz. Sizce Türk kadını stilini bulmada başarılı mı? Yoksa akımlara kapılıp gidiyor muyuz?

Türk kadını bakımlı olmayı sever. Doğru kaynaklarla beslendiğinde stilini bulmada başarılı olur. Biz doğru yönlendirmeleri yaparak misafirlerimize hatta bizi ziyaret etmeseler bile tüm kadınlara stil önerileri getiriyoruz. Sürekli gerçekleştirdiğimiz bilgi paylaşımlarıyla her kadının stilini bulmasına yardımcı oluyoruz.

  • Bu sonbaharda saçlarda ne tür değişimler göreceğiz? Sezonun trendleri neler?

Renklendirme son dönemde kadınların en çok rağbet ettiği hizmetlerin başında geliyor. Bunu yanında mikro kaynak ile saç uzatma ve şekil değiştirme de en çok talep edilen hizmetlerden.

  • Yaz sezonunda güneşten ve deniz-havuz suyundan yıpranan saçlar için sonbaharda kurtarıcı neler yapabiliriz?

Kuaföre girmek sadece kesim, boya ya da fön yaptırmak olarak algılanmamalı. Yıpranma olmasa bile saçın doğal yapısını koruyacak minerallere vitaminle ihtiyaç var. Bu nedenle düzenli olarak saç bakımı yapılması gerekir. Evde yapılan saç bakımları bir kuaför salonunda yapılan profesyonel bakımın yerini tutamaz. Her şeyde olduğu gibi kadınlar için en önemli imaj unsur olan saçta da uzman ellerde işlem yaptırmak gerekir.

  • Saçlarını en çok beğendiğiniz ünlüler kimler? (Yerli ya da yabancı olabilir)

Serenay Sarıkaya, Çağla Şikel ve Burcu Esmersoy’un saçlarını beğeniyorum.

PAYLAŞ