FOREO Yaşlanma Karşıtı Bakımı Yepyeni Bir Boyuta Taşıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 14/12/2020

PAYLAŞ

Takvimden her gün bir yaprak daha düşüyor ve biz zamana karşı koyamıyoruz. Ancak bu, biyolojik yaşımız değişirken kendimizi yaşlı, yorgun, bezgin hissedip bir köşeye çekileceğimiz anlamını taşımıyor. Yaş alırken kendimize ne kadar iyi bakarsak o kadar sağlıklı, enerjik, mutlu ve dengede hissedebiliriz. Uzmanlara göre doğru yaş almanın temelinde yaşam tarzımız yer alıyor. Düzenli uyku, sağlıklı ve düzenli beslenme, hareketli bir yaşam tarzı, stres yönetimi gibi konuların yanı sıra cilt sağlığımıza özen göstermek; yeni bir sabaha uyandığımızda yaşlanmış değil en güzel şekilde yaş almış olarak hissetmemizi sağlıyor. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’da bu süreçte dünyanın en etkili ve güvenli microcurrent (mikro akım) yüz sıkılaştırma cihazı BEAR ile cildinizin gençliğini korumak için yanınızda oluyor.

Hayata Dört Elle Sarılın

Sağlıklı yaş almak aslında düşündüğünüz kadar zor değil. Her şeyden önce hayatla olan bağınızı koparmamanız şart. Sosyalleşip, hobiler edinip, kendinize özen gösterip yaşamalısınız. Tabii sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Düzenli ve sağlıklı beslenmek ama keyif aldığınız şeyleri de abartmadan tüketmek, sigarayı bırakmak, yürüyüş yapmak, zihin çalıştıran sudoku gibi bulmacalar çözmek, stresten uzak durmak size iyi gelecek. Düzenli olarak check-up yaptırmayı da ihmal etmemelisiniz. Böylece gelecekte ortaya çıkabilme ihtimali olan sağlık sorunları için erkenden önlem alabilirsiniz. Uyku da iyi yaş almada önemli bir role sahip. Bu nedenle uyku probleminiz, horlama gibi şikayetleriniz varsa bir doktorla görüşerek çözüm aramanız çok faydalı olacak.

Cildiniz İçin Kişisel Antrenörünüz 7/24 Hizmetinizde

Adeta size özel bir güzellik uzmanı gibi 7/24 yanınızda olan akıllı microcurrent (mikro akım) yüz sıkılaştırma cihazı BEAR, güzellik ve SPA merkezlerinde bulabileceğiniz bakım terapilerini evinize getirerek size benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Cildinize yapabileceğiniz en güzel yatırım olan BEAR, bu sayede size tazelenmiş, ışıltılı, sıkı bir cilt sunarken; güzellik merkezlerinde harcayacağınız zamandan ve bütçenizden tasarruf etmenizi sağlıyor. Akıllı microcurrent (mikro akım) yüz sıkılaştırma cihazı BEAR, yüz için çeşitli egzersizleri ve bakım terapilerini avucunuza sığdırıyor. Cildi forma sokarken aynı zaman sıkılaştıran ve güçlendiren bir yüz sıkılaştırma cihazı olan BEAR, gelişmiş microcurrent (mikro akım) ve T-Sonic™ titreşimler sayesinde yüz ve boyundaki 69 kası çalıştırıyor.

Cildin Kolajen Üretimini Artırıyor

Şok içermeyen Anti-Shock System™’e sahip bu üstün cihaz, gelişmiş sensörleriyle cildinizin dayanıklılığını ölçerek, herhangi bir şok ihtimaline karşı yoğunluğu otomatik olarak ayarlıyor. Cihaz, vücudun doğal süreçlerini taklit eden mikro elektrik akımlarıyla kolajen üretimini artırıyor, ciltteki elastin onarımını ve sıkılaşmayı sağlıyor. BEAR’ın patentli T-Sonic™ titreşimleri ise dolaşımı artırmak, toksinleri yok etmek ve yüzdeki gerilimi hafifletmek için gözeneklere derinlemesine işleyerek daha pürüzsüz, yumuşak ve ışıltılı bir cilt sunuyor. Ergonomik yapısı sayesinde yüzün tüm kıvrım ve kenarlarıyla mükemmel bir uyum sağlayan BEAR, 5 farklı ayarlanabilir yoğunluk derecesiyle cildinizin kişisel antrenörü oluyor. BEAR, akıllı telefonlara indirilebilen“FOREO For You” uygulamasıyla senkronize edildiğinde, size cildinizin ihtiyaçlarına göre yüz sıkılaştırma egzersizleri sunarak kişiye özel bir bakım sağlıyor.

İyice temizlenmiş, kurulanmış cilde uygulanan BEAR FOREO’nun sunduğu mikro kapsüllü nemlendirici serum SERUM SERUM SERUM ile birlikte kullanılıyor. İdeal iletkenliği sağlamak için SERUM SERUM SERUM’u cilde ince bir tabaka halinde uygulayıp emilene kadar masaj yapmak gerekiyor. SERUM SERUM SERUM, mikro kapsül teknolojisiyle derinlemesine bir cilt bakımı sunuyor. Serbest radikallerle savaşan, antioksidan bakımından zengin bir formüle sahip SERUM SERUM SERUM, mikro kapsüller vasıtasıyla gençlik koruyucu antioksidanların cildin bütün tabakalarına ulaşmasını sağlıyor. Bu sayede cilt daha genç, daha parlak ve sağlıklı görünüyor.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da [email protected] adresine ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ