Sıfır Temasla İstediğin Makyaj Ürününü Dene

Writer: NYX Magazine

Date: 17/12/2020

PAYLAŞ

Kutlamalar bu sene eve taşındı ama yeni yıla girerken evde bile olsa ışıldamaya devam edin! PulpoAR’nin geliştirdiği makyaj ürünlerinin dijital ortamda denenmesini sağlayan uygulama ile rimelden ruja istediğiniz ürünü temassız deneyin; beğendiğiniz ürünü ister mağazadan alın, ister online sipariş edin, yeni yıla yeni umutlarla girin!

Pandemi alışveriş alışkanlıklarını tamamen değiştirdi. Pandemi ile kozmetik alışverişinin olmazsa olmazı olan tester dediğimiz deneme ürünlerinin kullanımı temassız alışveriş kuralları gereği maalesef kaldırıldı; bu da kozmetik ürünlerini satın alırken önemli bir sorun olarak karşımıza çıktı. 

Ürünleri denemenin gerekliliğinin devamı için geliştirilen yepyeni bir uygulama ise adeta ilaç gibi geldi. PulpoAR tarafından geliştirilen sanal makyaj teknolojisi sayesinde kozmetik markalarından istediğiniz ürünü denemek için sadece bir tık yeterli. Rimelden ruja, fardan allığa yüzlerce ürünü artık tek tıkla telefon ya da diğer akıllı cihazlarınızdan deneyebilir, diğer sosyal medya filtrelerinin aksine gerçeğin neredeyse aynısı gibi bir görüntü ile test edebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken markaların sosyal medya, web ya da mobil uygulamalarına girmek ve denemeye başlamak. Bu uygulama Türkiye’de yeni yıl öncesinde Gratis, Rossmann, Note Cosmetics ve Watsons’ta yüzlerce üründe geçerli. 

PAYLAŞ