Yves Rocher Kadınlar Günü’nü Tüm Kadınlara Yaraşır Bir Kampanya ile Kutluyor!

Writer: NYX Magazine

Date: 19/02/2021

PAYLAŞ

YVES ROCHER PUR BLEUET SERİSİ

Yves Rocher Pur Bleuet Serisi, La Gacilly’de bulunan tarım sahalarında organik olarak yetiştirilen, rahatlatıcı ve yatıştırıcı özellikleriyle bilinen organik Mavi Kantaron çiçeği öz suyu içeren Pur Bleuet Ekspres Göz Makyaj Temizleyici ve Pur Bleuet – Şişkinlik ve Torbalanma Karşıtı Nemlendirici Göz Kremi ile göz bakımı için ürünlerini sunuyor.

Pur Bleuet- Ekspres Göz Makyaj Temizleyici 

Yağlı bir his bırakmayan yumuşak ve ipeksi çift fazlı dokusu ile Yves Rocher Pur Bleuet Ekspres Göz Makyaj Temizleyici göz çevresindeki inatçı ve suya dayanıklı makyaj kalıntılarını bile hızlı ve kolayca temizliyor. İçeriğindeki Mavi Kantaron çiçeği öz suyu ile tek adımda mükemmel bir şekilde temizlenmiş ve yatışmış bir göz çevresi sunuyor. Hassas gözler için de uygun formülü aynı zamanda kirpiklere de bakım sağlıyor. %97’den fazla doğal içeriğe sahip temizleyici %100 geri dönüştürülmüş plastikten elde edilen geri dönüştürülebilir ambalajı ile markanın doğaya duyarlı tutumunu devam ettiriyor.İçeriği tamamen vegan olan Yves Rocher Pur Bleuet Ekspres Göz Makyaj Temizleyici; paraben, parfüm, mineral yağ ve silikon içermez.  

Pur Bleuet-Şişkinlik ve Torbalanma Karşıtı Nemlendirici Göz Kremi

Göz altı torbalarını, koyu halka ve şişkinlik görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Yatıştırıcı özellikleriyle bilinen organik Mavi Kantaron çiçeği öz suyuiçeren formülü ile, yorgunluk izlerini ortadan kaldırarak ve gözlere daha taze, daha canlı bir görünüm veriyor ve göz çevrenizi nemlendiriyor. Metal roll-on başlıkla uygulanan formül göz çevresinin yenilenmesine yardımcı oluyor. Yapışkan olmayan ferahlatıcı jel dokusu ve parfüm içermeyen formülü ile hassas gözler için de uygun bakımı sağlıyor.%100 veganolanPur Bleuet-Şişkinlik ve Torbalanma Karşıtı Nemlendirici Göz Kremiparaben, silikon ve mineral yağ içermez. 

YVES ROCHER MİNİ YÜZ MASKELERİ

Yves Rochergün boyu kir ve toza maruz kalan cildinizin farklı ihtiyaçlarını karşılamak için yeni Maske ve Peelinglerinisunuyor. Etkili, bitkisel ve karşı konulamaz Mini Maskelertaşıması ve uygulaması çok kolay olan küçük boy ve uygun fiyatlı maskeleri ile cildinize ihtiyacı olan bakımı sağlıyor. Işıltı Veren Arındırıcı Peeling Maskeile cildi arındırıyor ve ışıltı veriyor. Canlandıran Besleyici Maskeile cildi canlandırıyor ve besliyor. Arındıran Tazeleyici Maskeile cildi maruz kaldığı kirden ve tozdan arındırıyor ve kusurları azaltıyor. Yatıştıran Rahatlatıcı Maske ile cildi sakinleştiriyor ve rahatlatıyor. %97’den fazla doğal içeriği ve doğal renklendiriciler içeren formülü ile doğaya ve cildinize saygı duyuyor.

YVES ROCHER EL PEELING YAĞI

Yves Rocher Arnika Özlü El Peeling Yağı kış aylarında kuruyan ellerimiz için kusursuz bakımı sunuyor. İlk andan itibaren cildinizde yumuşama ve pürüzsüzleşme hissi yaratan Yves Rocher El Peeling Yağı, %99’un üzerinde doğal bileşenlerden oluşuyor. Peeling etkisine sahip yağ dokusu losyona dönüşerek cildinizde yağlı olmayan bir his bırakıyor. Krem haftada bir veya iki kez, kuru ele masaj yaparak uyguladıktan sonra ılık suyla durulanıyor.

YVES ROCHER YOĞUN NEMLENDİRİCİ PARLAK CHUBBY RUJ

Karite Yağı, Kamelya Yağı ve Vegan içeriklerle üretilmiş Yves Rocher Yoğun Nemlendirici Parlak Chubby Rujları makyajınız ve dudak bakımınız için tamamlayıcı bir adım! Beslenmiş, pürüzsüz ve hafifçe renklenmiş göz alıcı dudaklar için nemlendirici kalem rujlar nude, pembe, kırmızı ve mor renklerinin farklı tonlarıyla hazırlanmış 8 yeni renk seçeneğiyle doğal bir görünüm sağlıyor. Parlak bitişli, ultra yumuşak ve akışkan yapısı sayesinde nemlendirici chubby rujlar dudaklarınızın daha ışıltılı görünmesinin en doğal yolunu sunuyor. Taşıması kolay ve kullanışlı, asansörlü kalem rujlar dudaklarınızda hoş bir şakayık kokusu bırakırken çantalarınızın vazgeçilmezi oluyor!

YVES ROCHER PARLAKLIK VEREN STICK AYDINLATICI

Yves Rocher, doğal ışıltılar için Hindistan cevizi yağıyla zenginleştirilmiş yeni krem dokulu Parlaklık Veren Stick Aydınlatıcısını sunuyor! Aydınlık ve sedefli bir bitişe sahip stick aydınlatıcılar, cilt tarafından kolayca emilebiliyor. Bitkisel yağlar ve besleyici Hindistan Cevizi Yağıyla zenginleştirilmiş kremsi dokusu ve karşı konulamaz Monoi kokusuyla doğal ve ışıldayan cildin anahtarını sunuyor. Altın renk tonuyla cildi aydınlatarak, makyajda öne çıkarılmak istenen noktalara ışıltı vererek göz alıcı bir görünüm sağlıyor. %82’den fazla doğal içeriğe sahip aydınlatıcılar Vegan, paraben ve silikon içermeyen içeriğiyle cildinize ve doğaya saygılı. Kullanımı ve taşıması kolay stick aydınlatıcılar ten makyajı tamamlandıktan sonra hafif dokunuşlarla yüzünüzde aydınlatmak istediğiniz noktalara uygulanıyor. 

YVES ROCHER SABİTLEYİCİ TOZ PUDRA

Yves Rocher Pirinç Özü içerikli Sabitleyici Toz Pudrası ile makyajlarınızın çok daha uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor. Makyajların fondöten aşamasından sonra sabitlemek ve cildi pürüzsüzleştirmek için puf aplikatörü yardımı ile cildin özellikle parlamaya meyilli T-bölgesine yoğunlaşarak uygulanıyor. Cildi matlaştırıyor ve pürüzsüz bir görünüme kavuşturuyor. Paraben içermeyen %89’dan fazla doğal içeriği ile cildinize, vegan ve slikon içermeyen formülü ile doğaya saygılı davranıyor. Ultra ince, transparan ve hafif dokusu; mat ve pürüzsüz bitişi ve tüm ten renklerine uyum sağlayan tonu ile kusursuz makyajlar sunuyor.   

Kadınlar Gününe özel kampanyasıylaözel fiyatlar Yves Rocher mağazalarında, Yves Rocher mobil uygulamasında ve  http://www.yvesrocher.com.tr‘de sizleri bekliyor.

YVES ROCHER PUR BLEUT SERİSİ

Yves Rocher Pur Bleuet – Hassas Göz Makyaj Temizleyici – 200ml – 55.93 TL

Yves Rocher Pur Bleuet – Ekspres Göz Makyaj Temizleyici – 200 ml – 55.93 TL 

Yves Rocher Pur Bleuet – Ekspres Göz Makyaj Temizleyici – 100 ml – 37.03 TL

Yves Rocher Pur Bleuet – Şişkinlik ve Torbalanma Karşıtı Nemlendirici Göz Kremi – 66.43 TL 

 YVES ROCHER MİNİ YÜZ MASKELERİ 

Yves Rocher Canlandıran Besleyici Maske – 24.43 TL

Yves Rocher Yatıştıran Rahatlatıcı Maske – 24.43 TL

Yves Rocher Arındıran Tazeleyici Maske – 24.43 TL

Yves Rocher Işıltı Veren Arındırıcı Peeling – 24.43 TL

YVES ROCHER EL PEELING YAĞI – 34.90 TL

YVES ROCHER YOĞUN NEMLENDİRİCİ PARLAK CHUBBY RUJ – 52.43 TL

YVES ROCHER PARLAKLIK VEREN STICK AYDINLATICI –69.93 TL

YVES ROCHER SABİTLEYİCİ TOZ PUDRA – 83.93 TL

PAYLAŞ