Kadınlar Günü’ne Özel Lansmanla Estetikte En Yeni Teknolojiler Kadınlarla Buluştu

Writer: NYX Magazine

Date: 09/03/2021

PAYLAŞ

Her kadın güzeldir, ancak bakımlı kadın güzelliğine güzellik katar. Daisy Poliklinik, “Kadınlar mutlu, huzurlu olursa çocuklar ve eşler de mutlu olur; dolayısıyla tüm dünya mutlu olur” mottosuyla estetikte son teknolojileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir lansmanla Nişantaşı’n daki polikliniğinde tanıttı. Cemiyet hayatının sevilen isimleri Pervin Ersoy, Feryal Gülman, Zeynep Üstünel, Yağmur-Emel Ayaydın, Arzu Kunt, Serap Sarı ve sınırlı sayıda davetli katıldı. Davette Emtone uygulama makinasının birebir aynı yapılmış pastası tüm davetliler ve Özlem Yıldız eşliğinde kesildi.

Sunduğu hizmetlerle her zaman kadınları mutlu etmek için çalışan Daisy Poliklinik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde yeni teknolojiler içeren ve dünyada ilk defa üretilen sistemlerini bir lansmansla tanıttı. Lansmana özel fiyatlarla uygulanacak yeni sistemler, kadınların güzelliklerine güzellik katacak.
Uygulayacakları yeni sistemlerle ilgili bilgi veren Medikal Estetik Uzmanı Songül Durur Zevzir, lansmanda sunulan uygulamalardan ilkinin kadınların korkulu rüyası selülite etkili çözüm sunan dünyanın ilk ve tek FDA onaylı dual teknolojisi BTL Emtone olduğunu söyledi. Düzenli uygulandığında başarılı sonuçlar alınan monopolar radyofrekans ve şok dalga teknolojilerinin ikisini aynı anda kullanabilen ve eş zamanlı olarak dokuya iletebilen yepyeni bir teknolojiye sahip Emtone’nun muadili olmayan bir tedavi yöntemi olduğunu dile getiren Zevzir, bu yöntemin selülit tedavisi için etkili, Yağ Çeperlerini Küçültme, Kollajen Yenileme, Cilt Elastikiyetini Onarma, Kan Dolaşımını Artırma ve Metabolizmayı Hızlandırma olmak üzere 5 farklı alanda aynı anda çözüm üretmekte olduğunu kaydetti.
“İki özel teknolojinin eş zamanlı uygulanmasının ayrı ayrı uygulanmasından daha efektif olduğu klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır” diyen Zevzir, Emtone’un herkes için ideal bir yöntem olduğunu söyledi. Haftada bir ya da iki kez olmak üzere 4 seanslık, genellikle yaklaşık 20 dakikalık bir program uygulandığını açıklayan Zevzir, tedaviyle ilgili şu bilgileri verdi: “İlk seanstan sonra bile gözle görülür, elle hissedilir bir iyileşme oluyor. İlerleyen bir kaç ay içinde de iyileşme devam ediyor. Danışanlarımız uygulama sırasında ve sonrasında herhangi bir ağrı ve acı hissetmiyorlar. Yatış pozisyonunda gerçekleştirilen uygulama sırasında sıcak taş masajına benzer bir his yaşayan danışanlarımız, uygulamadan hemen sonra normal hayatlarına dönebiliyorlar.

PAYLAŞ