KÉRASTASE FUSIO-DOSE Bakımları ile Kişiye Özel Profesyonel Saç Bakım Ritüeli

Writer: NYX Magazine

Date: 03/10/2021

PAYLAŞ

Kişiselleştirilebilen ekspres salon bakımı Fusio-Dose, saçların ana ihtiyaçlarına odaklanarak eşsiz ve pratik bir bakım deneyimi yaşatıyor.

Sadece Kérastase danışman salonlarında uygulanan Fusio-Dose bakımları, 6 farklı konsantre ve 6 farklı destekleyici üründen oluşuyor. 36 farklı bakım kombinasyonu oluşturmaya imkan sağlayan Fusio-Dose, her saç tipine özel analizle farklı bakım ritüelleri yaratıyor. Saçın iki temel ihtiyacına göre kişiselleştirilebilen Fusio-Dose bakımları, sadece 5 dakikada ekspres bir bakım deneyimi sunuyor. 

Fusio-Dose ile Size Özel Ekspres Salon Bakımını Deneyimleyin!

Salonlarda yapılan Fusio-Dose bakımında, öncelikle kişinin saç yapısına göre neye ihtiyacı olduğu belirleniyor. Kuru, hasar görmüş, boyalı, ince ya da zayıf ve kırılmış saçların ihtiyaçlarına göre ayrı ayrı hazırlanmış 6 farklı konsantreden biri, uzman kuaförler tarafından seçiliyor. Ardından saçın ikincil sorununa ve nasıl görünmesi istendiğine göre, destekleyici 6 ürün arasından biri tercih ediliyor. Profesyonel ortamda, kişiye özel hazırlanmış karışım saçlara uygulanıyor ve yalnızca 5 dakika bekletilerek istenilen sonuca ulaşılıyor. 

Destekleyici ürünler, ihtiyaca göre saçlarda yeniden yapılandırma, parlaklık, yoğunluk ve canlılık yaratıyor. Eski gücünü ve canlılığını yitirmiş saçlar için saçı yeniden yapılandıran özel formül, saçları kuvvetlendiriyor. Mat görünen saçlar için ise parlaklık verici maddelerden oluşan içeriği ile saçlar göz alıcı bir ışıltılı görünüme kavuşuyor. Yoğunluğunu kaybetmiş saçlar için hacim destekleyici ve besleyici kompleksler sayesinde saçlarda gözle görülür bir etki ortaya çıkıyor. Saçların ihtiyacına uygun olarak hazırlanan kişiselleştirilmiş Fusio-Dose bakımları ile matlaşan, canlılığını kaybeden, ince ve hasar görmüş saçlar anında besleniyor, kalıcı bir dönüşümle eşsiz bir bakım sağlanıyor.

Kérastase ürünlerini Kérastase danışman salonlarında inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

PAYLAŞ