Tüm Duyulara Hitap Eden Kozmetik Koleksiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 08/10/2021

PAYLAŞ

Duş jeli, sıvı sabun, vücut losyonu ve el kremi olmak üzere dört farklı yeni ürünüyle kişisel bakımına önem verenlerin vazgeçilmezi olan Chakra, huzurlu anlara eşlik ediyor.  Chakra yeni kişisel kozmetik ürünlerinin şık tasarımı, kalitesi ve doğal kokularıyla her anı özel kılıyor. 

Chakra, kişisel kozmetik ürün gamına notalarında bergamot, yasemin, misk, şeftali ve çiçek buketinin bulunduğu, Powder Pleasure, Soft Linen, Oriental Amber ve Natural Flowers aromalarıyla ürettiği duş jeli, sıvı sabun, vücut losyonu ve el kremini ekledi. Ruhun, bedenin ve aklın uyumunu kendine ilke edinen Chakra, dört yeni kişisel bakım ürünüyle kendine ve doğallığa önem verenlerin vazgeçilmez parçası oluyor.  Zengin içeriği ve özel formülüyle hazırlanan, kalitesini Chakra’nın doğallığından alan yeni duş jeli, sıvı sabun, vücut losyonu ve el kremi her anınıza eşlik ediyor.

Chakra, yeni ürünlerinde kullandığı aromalardan Natural Flowers ile derin duyguları, Powder Pleasure ile yatıştırıcılığı, Natural Flowers ile romantizmi, Oriental Amber ile hislerinizi ve kokunuzu ön planda tutmanızı sağlarken, vücudunuza maksimum nem ve fayda sağlıyor. Özel yapısı sayesinde de teninizi tahriş etmiyor.

Hijyen Artık Çok Daha Keyifli!

Pandemi ile beraber hayatın bir parçası haline gelen sıvı sabunlar, Chakra’nın aromaları ile çok daha keyifli bir hal alıyor. Birbirinden farklı aromaları ve şık tasarımı ile sıvı sabunlar, siz  hijyeninizden ödün vermezken, keyfi de bir arada sunuyor.  Chakra, ellerinizi en az sizin kadar düşünerek ürettiği, günlük kullanıma uygun sıvı sabunlarını gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Oda kokuları ile yaşam alanınızın havasını yıllardır tazeleyen Chakra, aynı tazeliği banyonuza da taşıyor. Özel aromalarıyla Chakra duş jelleri, hayatın yorgun koşturmacasının ardından veya keyifli bir duş almak istediğinizde vücudunuza dokunarak, size eşsiz anlar yaşatıyor. Teninize enfes bir koku bırakan Chakra duş jelleri, cildinizi de nemlendiriyor.

Cildinize Chakra Dokunuşu… 

Yaşam alanınızın her köşesinde iz bırakan Chakra, cildinize de terapiye hazır! Benzersiz aromalarıyla yeni vücut losyonu, siz duştan çıktıktan sonra cildinizin tüm ihtiyacını karşılarken, Chakra’nın adeta ikonik olan dört kokusu akıllarda da iz bırakıyor.  

Soğuk havaların etkisini arttırdığı bu günlerde yoğun nemlendirici özelliğiyle dokusunu ellerinizde hissettiğiniz yeni el kremi, siz günün akışına kapıldığınızda da ellerinizi en az sizin kadar düşünüyor.  

Chakra kozmetik ailesinin yeni üyelerine hemen sahip olmak için Chakra mağazalarını ve chakra.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Chakra’da keşfedecek daha çok şey var!

PAYLAŞ