Loreal Grup ve Verily, Cilt Sağlığını Geliştirme Yolunda İş Birliği Yapıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 07/03/2022

PAYLAŞ

L’Oréal Grup, cilt biyolojisini daha iyi anlamak ve her bir tüketicisine kişiselleştirilmiş cilt bakım rutinleri oluşturmalarında yardımcı olmak amacıyla Alphabet’in sağlık teknolojileri şirketi Verily ile iki program ekseninde ilerleyecek stratejik bir iş birliğine imza attı.

L’Oréal Grup ve Alphabet’in sağlık teknolojileri şirketi Verily, cilt sağlığını geliştirme yolunda stratejik iş birliğine gidiyor. Güzellik alanında bir ilk olan birliktelik, cilt ve saç yaşlanma mekanizmalarını daha iyi anlamayı ve karakterize etmeyi amaçlayan iki programı içeriyor.

L’Oréal Grup’un bilimsel cilt bilgisi ve Verily’in kapsamlı klinik bilim yeteneklerinden yararlanacak ilk programda; cilt sağlığına ilişkin biyolojik, klinik ve çevresel bir bakış açısı oluşturmak üzere araştırmalar yürütülecek. İkinci programda ise L’Oréal Grup’un Aktif Kozmetik bölümü ile Verily’in Ar-Ge ekibi, dermatolojik rahatsızlıklarla mücadelede sensörler, yapay zeka algoritmaları ve tele-teşhisi kullanan çözümler geliştirmek üzere birlikte çalışacak.

Verily ile gerçekleştirdikleri iş birliğinden heyecan duyduklarını belirten L’Oréal Grup CEO’su Nicolas Hieronimus, “Yenilikçiliğe öncülük etme konusundaki asırlık bağlılığımız, güzelliğin geleceğini yaratacak devrim niteliğindeki bilimsel keşiflerin şifresini çözmek için bilim, formülasyonlar ve benzersiz araştırma yeteneklerimiz arasındaki kesişime olan güçlü inancımızdan kaynaklanıyor. İş birliği kapsamında; teknoloji ve bilim aracılığıyla dünyanın her yerindeki tüketicilerimize ciltleri için kapsayıcı, kişiselleştirilmiş, güçlü ve hassas programlar sunacak yeni bir cilt sağlığı çağına öncülük etmek istiyoruz” dedi.

Verily Başkanı ve COO’su Stephen Gillett, “Verily ve L’Oréal Grup, güzellik ve sağlıkta teknolojinin dönüştürücü gücüne inanıyor. Cilt sağlığını daha iyi anlama ve geliştirme yolunda L’Oréal Grup ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Cilt sağlığının genel sağlık için bir ihtiyaç olduğunu, günlük yaşamı yalnızca fiziksel olarak değil, bütünsel olarak da etkilediğini söyleyen Verily Kurucu Ortağı Brian Otis, “Kolektif yaklaşımımız; verilere dayalı, doğru müdahaleyi belirleme potansiyeline sahip” dedi.

Uluslararası Teledermatoloji Derneği Başkanı Dr. Amanda Oakley, “L’Oréal Grup ve Verily arasındaki yeni iş birliği, dermatologlar ve tüketiciler için yenilik vaat ediyor. Cilt hakkında daha fazla şey öğrenmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Yeni algoritma ve araçların, kişiselleştirilmiş bilgiye tüketici erişimini kolaylaştırmasını; böylelikle bireylerin ciltlerine daha etkili bir şekilde bakım yapabilmesini umuyoruz” dedi.

PAYLAŞ