Bilim ve Doğallığın Güçlü Birleşimi: Aveeno

Writer: NYX Magazine

Date: 01/04/2022

PAYLAŞ

60 yılı aşkın süredir bilim ve doğanın güçlü birleşimiyle hassas ve kuru ciltlere özel yulaf formülüyle besleyici çözümler sunan Aveeno, Türkiye pazarına giriş yapıyor! 

Daha sağlıklı bir cilt için doğallığı bilimin gücüyle birleştirerek klinik olarak kanıtlanmış çözümler vadeden Aveeno, 60 yılı aşkın süredir hassas ve kuru ciltleri rahatlatmak ve korumak için benzersiz yulaf formülünün gücünü ortaya koyuyor. Yulaf unu, yulaf özü ve yulaf yağından oluşan prebiyotik 3’lü yulaf kompleksi ile cilt doğal mikrobiyomunu düzenlerken anında rahatlama sağlayan Aveeno ürünleri sizi sadece bir günde daha sağlıklı bir cilde kavuşmaya davet ediyor. 

Aveeno ailesinde farklı cilt ihtiyaçlarına yönelik farklı çözümler sunan dört seri bulunuyor. Cildi temizleyen, nemlendiren, yatıştıran ve koruyan prebiyotikli 3’lü yulaf kompleksinin ve seramidin başrolde olduğu Dermexa serisi, atopiye yatkın ciltlerde uzun süreli rahatlama ve nemlendirme sağlarken cilt bariyerini onarıyor ve yatıştırıyor. Çok kuru ve kaşıntıya yatkın cildin ihtiyaçlarına yönelik Rahatlatıcı seri, cildin doğal nem bariyerini güçlendiriyor, mikrobiyom dengesine destek oluyor ve kuruluğa bağlı kaşıntıyı hafifletiyor. Günlük Nemlendirici seri, normal, kuru ve hassas ciltleri rahatlatıyor ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Doğal yulaf özü içeren Aveeno Baby, yeni doğandan itibaren hassas bebek cildinin bariyerini güçlendirirken en etkili günlük bakım rutinini sunuyor. 

AVEENO’NUN BEBEKLERE ÖZEL DOĞAL YULAF ÖZLÜ GÜNLÜK BAKIM SERİSİYLE TANIŞIN!

Bilimin gücünü doğanın iyiliğiyle birleştirerek klinik olarak kanıtlanmış çözümler sunan, Amerika’daki pediatristlerin bir numaralı tercihi  Aveeno, doğal yulaf özünün gücünü ortaya koyan Aveeno Baby serisi ile yeni doğandan itibaren hassas bebek cildi için en etkili günlük bakımı sunuyor. Cilt bariyerini güçlendirirken iki hafta düzenli kullanımla cilt kuruluğunda gözle görülür azalma sağlayan ürünleriyle daha pürüzsüz bir görünüm vadediyor.

Günlük Bakım Saç ve Vücut Şampuanı

Doğal yulaf özüyle hassas bebek cildini ve saç derisini temizleyen ve nemlendiren Saç ve Vücut Şampuanı, sabun, sülfat, boya ve paraben içermeyen formülüyle göz yakmadan nazik bir bakım sunar.

Günlük Bakım Nemlendirici Losyon

24 saat etkili Nemlendirici Losyon, içerdiği prebiyotik kolloidal yulaf kompleksiyle hassas cildi nemlendirir ve besler. Yüz ve vücutta kullanıma uygun hipoalerjenik losyon, cilt bariyerini güçlendirirken hızlı emilen yapısıyla yağlı bir his bırakmaz.

Günlük Bakım Bariyer Kremi

Bariyer Kremi, kolloidal yulaf ve çinko oksitin bir araya geldiği formülüyle hassas, kuru ve atopiye yatkın bebek cildini hızla yatıştırırken ciltte uzun süreli rahatlama sağlar ve pişik oluşumunu engeller.

Bebeğinizin hassas cildine en etkili bakımı sunacak Aveeno Baby ürünlerine ulaşabileceğiniz seçkin eczaneler için www.jnjconsumer.com.tr/tr/markalarimiz/aveeno/yetkilieczaneler adresini ziyaret edebilirsiniz.

AVEENO BABY GÜNLÜK BAKIM GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Günlük Bakım Saç ve Vücut Şampuanı (300 ml): 79,90 TL

Günlük Bakım Nemlendirici Losyon (150 ml): 79,90 TL

Günlük Bakım Bariyer Kremi (100 ml): 69,90 TL

PAYLAŞ