Çok Etkili Nemlendiricilerle Cildinizin Potansiyelini Arttırın

Writer: NYX Magazine

Date: 05/04/2022

PAYLAŞ

Yüksek performanslı nemlendiricilerde ustalığını tüm dünyaya kanıtlamış Estée Lauder, en son yaşlanma karşıtı teknolojisi ile geliştirilen Revitalizing Supreme+ Koleksiyonunu sunuyor. Cildin yaşlanmasını geciktirme amacıyla yıllarca süren araştırmalara dayanan koleksiyon, şimdi cildin sıkılaşmasına ve daha canlı görünmesine yardımcı olmak için olağanüstü kolajen gücüne sahip ve biyoaktif bir bitki özü olan Hibiscus Sabah Çiçeği özü içeriyor. Ayrıca Hibiscus Sabah Çiçeği özü, Estée Lauder’in özel moringa özü ve güçlü kolajen kompleksinin faydalarını artırmaya yardımcı oluyor. İlk kez, Revitalizing Supreme + nemlendiriciler, üç önemli yüz bölgesinde – yanaklar, nazolabial kıvrımlar ve çene çizgisi – daha sıkı bir görünüm ortaya koyuyor ve yüz hatlarının daha belirgin görünmesini sağlıyor. Cildin elastikiyetini arttırması sayesinde önemli ölçüde daha sıkı görünmesine ve boyun çizgileri de dahil olmak üzere kırışıklık ve çizgi görünümünün azalmasına yardımcı oluyor. 

İpeksi yumuşak dokusu sayesinde hızla emilerek ciltte rahat ve esnek bir his bırakır. 72 saatlik nemlendirme ile cildi derinlemesine besleyerek zamanla daha pürüzsüz ve daha genç görünmesini sağlar.

Revitalizing Supreme+ Koleksiyonu şimdi yeniden doldurulabilen, şık ve geri dönüştürülebilir yeni cam ambalajlarında!

ÖNEMLİ BİLEŞENLER

YENİ Özel Hibiscus Sabah Çiçeği 

Doğanın en güçlü hali. Estée Lauder bilim insanları, günün erken saatlerinde hasat edilen Hibiscus çiçeklerinin en yüksek kolajen artırıcı aktiviteye sahip olduğunu keşfettiler. Bu nedenle, en yüksek etki için sabahları özenle çiçekleri topluyoruz, ardından – hasattan üretime 83 gün süren bir süreçte – cildin doğal kolajenini güçlü bir şekilde teşvik etmeye yardımcı olan özünü oluşturuyor.

Özel Moringa Özü

Gözle görülür yaşlanmaya neden olan serbest radikalleri nötralize etmeye yardımcı olmak da dahil olmak üzere cildin yaşlanmasına karşı çok yönlü bir şekilde müdahale eden, doğal ve güçlü bir özüttür. Rutgers Üniversitesi’nden uluslararası üne sahip bitki biyoloğu Dr. Ilya Raskin ile ortaklaşa geliştirilen bu Moringa özütü, Estée Lauder’a özeldir ve Moringa Oleifera türlerinin besleyici olarak yoğun tohumlarından elde edilir.

Kollajen Arttırıcı Teknoloji

Cildin kendi doğal kolajen üretimini desteklemeye ve cilt sıkılığını yeniden oluşturmaya yardımcı olmak için Estée Lauder bilim insanları tarafından geliştirilmiştir. Cildin doğal destek ağının kritik bir unsuru olan kolajen, cilde daha sıkı bir his ve daha kalkık, yontulmuş, daha pürüzsüz bir görünüm vermenin anahtarıdır.

ÖNEMLİ FAYDALAR

YENİ Toparlama + Sıkılaştırma

Estée Lauder araştırması, yeni Hibiscus Sabah Çiçeği özünün Moringa Özü + Kollajen Artırıcı Teknoloji ile birleştiğinde, cildin doğal kolajen üretiminin sadece 3 günde 10 kat arttığını gösterdi. Revitalizing Supreme+ kremleri cildin doğal sıkılığını, elastikiyetini ve canlılığını geri kazanmasına yardımcı olur ve üç ana bölgede – yanaklar, nazolabial kıvrımlar ve çene çizgisi – daha şekilli görünen yüz hatlarını ve daha kalkık görünen cildi ortaya çıkarır. 

Sağlıklı Parlaklık

Revitalizing Supreme+ ailesi doğal hücre dönüşümünü desteklemeye yardımcı olduğundan sağlıklı bir parlaklık cilt görünümü kazandırırken daha rafine ve pürüzsüz bir cilt dokusu sunar.

Antioksidan Koruma + Nemlendirme

Yaşlanma belirtilerine direnmeye yardımcı olmak için cildin nemli, sağlıklı ve beslenmiş kalması çok önemlidir. Revitalizing Supreme+ formülleri, nemi hapsetmeye yardımcı olmak için cildin bariyerini derinlemesine besler ve güçlendirir. 72 saat nemlendirme sağlar. Antioksidan koruma ile formüle edilen cilt, her uygulamada sakinleşir ve rahatlar.

YENİ Revitalizing Supreme+ Çok Amaçlı Yaşlanma Karşıtı Nemlendirici Krem

Zengin içerikli çok etkili krem: Sıkılaşmış, toparlanmış ve aydınlık bir cilt görünümü.

Sıkılaşmış, toparlanmış ve aydınlık bir cilt görünümü sağlar.

Estée Lauder’in Özel Moringa ve YENİ Özel Hibiscus Sabah Çiçeği özlerini içeren güçlü teknolojiden yararlanan bu ipeksi yumuşaklıkta, derinlemesine besleyici krem; cildi nemle sarar, cildin bariyerini güçlendirirken yaşlanmaya karşı güçlü faydalar sağlar. 

Daha kalkık bir görünüm için sıkılığı, yoğunluğu ve esnekliği önemli ölçüde geliştirir. Çizgilerin, kırışıklıkların ve yeni formülü sayesinde boyun çizgilerinin görünümünü azaltır. Cilt daha güçlü, parlak, derinlemesine nemlenir ve yeni, sağlıklı görünen bir canlılık ile parlar. 

Tüm cilt tipleri ve cilt tonları için uygundur. 

Kullanım Şekli: Sabah ve akşam yüz ve boyun üzerine uygulayın. Onarım sonrası serum idealdir.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 50 ml – 1.475 TL

PAYLAŞ