Herkes En İyisini Hakediyor

Writer: NYX Magazine

Date: 02/06/2022

PAYLAŞ

Bitkisel içeriklerin yer aldığı özel formüllü, %100 yerli üretim bakım ürünleri ile ilgi görmeye devam ediyor.

Her ihtiyaca uygun çeşitlilik sunan ve ürünlerindeki doğaya saygılı duruşu ile de fark yaratan Ashley Joy yeni ürünü olan Yenileyici El Kremi ile heyecan yaratıyor!

“Herkes En İyisini Hak Ediyor” mottosu ile ürün çeşitliliğini incelikli bir şekilde geliştiren Ashley Joy, yeni ürettiği ve cilt bakım alanında öne çıkan Yenileyici El Kremini kişisel bakımına değer verenlerin beğenisine sunuyor.

Ashley Joy Yenileyici El Kremi, ciltte yağlı bir his bırakmıyor ve cilt tarafından kolayca emilen bir yapıya sahip. Zengin ve besleyici özel içeriği ile ellerin ihtiyacı olan yoğun bakımı sağlayan Ashley Joy Yenileyici El Kremi birbirinden değerli etkileriyle de ilgi uyandırıyor. İçeriğindeki Niacinamide, ince çizgilerin oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor; aynı zamanda da cilt tonunu eşitliyor. Hyaluronic asit ise ellerin daha canlı ve nemli kalabilmesini destekliyor. Jojoba yağı nem dengesini koruyor ve esneklik, elastikiyet kazandırıyor. Centella Asiatica ciltteki yaşlanmayı yavaşlatıyor. Meyan kökü ise leke oluşumunu engelliyor; ellere parlak ve göz alıcı bir görünüm kazandırıyor.

Bir el kreminden de ötesi, zengin ve besleyici içeriği sayesine tek üründe birçok ihtiyacı sağlayan Ashley Joy Yenileyici El Kremini yaz – kış yanınızdan hiç ayırmak istemeyecek, kişisel bakımınızı kusursuz bir şekilde güzelleştireceksiniz. Ashley Joy’un yeni ürünü Yenileyici El Kremine Türkiye’nin her yerine teslim online alışveriş konforu sağlayan https://www.ashleyjoy.com.tr/ sitesinden ulaşabilir ve sipariş edebilirsiniz.  

PAYLAŞ