Jo Malone London’ın Global Marka Elçisi ile Tanışın

Writer: NYX Magazine

Date: 10/08/2022

PAYLAŞ

Jo Malone London’ın global marka elçisi Adwoa Aboah’ı sizlerle tanıştırmaktan onur duyuyoruz. 

Aktör, mental sağlık aktivisti ve model Adwoa, kendi yaşadığı mental sağlık mücadelesinin ardından bu konu hakkında herkesin korkusuzca konuşabilmesi için bir girişime imza attı. İnsanları bu zorlu konuşmalara teşvik etmek ve normalleştirmek için umut ve ilham vermek için kurduğu bu platformla, neslinin en tanınmış cesur seslerinden biri haline geldi. Bir mental sağlık aktivisti olarak Adwoa, marka olarak geçtiğimiz on yılda dahil olduğumuz ve desteklemeye devam edeceğimiz mental sağlık farkındalığı çalışmalarını ön plana çıkarmak için bizlerle olacak. Adwoa, kokuların önemi ve hatıralarla olan içsel bağlantısını, gelecek kampanyamızda başrolde yer alan English Pear & Freesia kokusunun yüzü olarak Jo Malone London tarzı ile ele alacak.

Adwoa, zeki, cömert ve merhametli hikayesini anlatmanın önemini bilen ve her zaman kendisi gibi davranan karakteriyle öne çıkıyor. Bu yüzden zor ve tabu haline gelmiş konulardan asla çekinmeden bahsediyor ve kendi yolunda dürüstlüğü ve açıklığı teşvik ederek, nezaket ve desteği geliştiren bir topluluk yaratmayı hedefliyor. Adwoa’yı, Jo Malone London ailemize dahil etme isteğimiz ve onu bizim için bu kadar değerli kılan şey, onun mental sağlık farkındalığına yönelik tutkusu ve markamızın değerleri arasında yer alan nezaket, alçakgönüllülük ve iyimserliği somutlaştırmasıdır. 

Adwoa ise heyecanını şu sözlerle ifade ediyor: “Bu ortaklık için çok minnettarım, çünkü mental sağlığı gerçekleştireceğimiz iş birliğinin ön planına koyuyor ve tutkularımızı ciddi bir şekilde birleştiriyoruz. Savunduğu değerler nedeniyle Jo Malone London’a yeni kitleler çekerek, geleneğe meydan okuyacak olmaktan gerçekten heyecan duyuyorum. İnsanların, Jo Malone London’ın yıllardır mental sağlığı ele alan hayır kurumları için yaptığı çalışmaları bilmesini ve kendilerinin bir şeyin parçası olduklarını hissetmelerini sağlamak istiyorum. Bu iş birliği ile yapmayı planladığımız şeyler için inanılmaz derecede heyecanlıyım.” 

Adwoa’nın aramıza katılmasından ve English Pear & Freesia’nın yüzü olarak daha fazla hikayeyi paylaşarak mental sağlığın önemine ışık tutmaya devam etmekten ve markamız için yeni bir sayfaya öncülük etmekten heyecan duyuyoruz.

PAYLAŞ