Shiseido, 150. Yılını İstanbul’da Keyifli bir Davetle Kutladı

Writer: NYX Magazine

Date: 19/10/2022

PAYLAŞ

1872 yılında kurulan ve güzellik alanında devrim niteliğindeki inovasyonlarıyla cilt bakımının uzman markası Shiseido, 150. Yılını İstanbul’da keyifli bir davetle kutladı.

“Daha iyi bir dünya için güzellik inovasyonu” felsefesiyle çalışmalarını sürdüren Shiseido’nun 150. Yıl kutlamasında davetliler, markanın tarihi boyunca geliştirdiği bilim, teknoloji ve inovasyonları dinleyerek ürünleri deneyimledi. Raffles Otel’de özel bir deneyim alanı oluşturularak kurgulanan etkinlikte davetliler, Shiseido’nun en sevilen ürünlerinin yanı sıra bu özel günde lansmanı gerçekleştirilen Bio Performance Skin Filler’la da tanıştı. 

Shiseido’nun köklerini aldığı Japon kültürüyle Doğu ve Batı güzellik inovasyonlarını ürünlerine yansıttığı 150 yıllık yolculuğunun davetliler eşliğinde kutlandığı bu keyifli güne Shiseido Marka Müdürü Delphine Koljcevic Bozkurt ve Grup Şirketler Koordinatörü Hazal Kocaoğul ev sahipliği yaptı. 

“Bütünsel güzellik” anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Shiseido’nun 150. Yılını kutlamaya gelenler arasında Ceylan Çapa, Billur Saatçi, Dila Tarkan Doğruer, Nilay Yalçınkaya, Sima Tarkan, Rachel Araz, Ümit Karalar, Rüya Büyüktetik, Pınar Yaranır, Mert Vidinli, Merve Özkaynak, Sebile Ölmez, Gizem Barlak, Eliz Fındık, Münhan Çınar, Beril Denizel, Yeliz Ketenci, Melis Ketenci, Melis Deniz, Pelin Taşkıran  gibi isimler yer aldı. 

PAYLAŞ