Estée Lauder Yeni Advanced Night Repair Supercharged Jel Göz Kremi ile Tanışın

Writer: NYX Magazine

Date: 01/11/2022

PAYLAŞ

Göz çevresi bakımında bir devrim! Ekran ışıklarına karşı korumasıyla birlikte sadece 2 haftada koyu halka görünümünde azalma sağlayan yepyeni bir göz kremi.

Özel FR-Defense™ teknolojsi cildin çevresel faktörlere karşı direnmesine yardımcı oluyor. Jel formlu krem ayrıca cilde zarar veren serbest radikalleri nötralize ediyor ve tüm göz bölgesinin görünümünü güçlendiriyor. Artık Chronolux™ Power Signal Teknolojisi de içeren formül, koyu halkalar, ince
çizgiler, kuruluk ve şişkinlik dahil olmak üzere göz çevresindeki ilk yaşlanma belirtilerini azaltmak için cilt onarımını gözle görülür şekilde artırmaya yardımcı oluyor. YENİ Advanced Night Repair Supercharged Jel Göz Kremi, genel görünüm, renk, konum ve yoğunluk dahil olmak üzere koyu halkaların temel yönlerini hedefleyerek sadece 2 hafta içinde koyu halka görünümünü azaltıyor. Sadece 1 haftada göz altındaki çizgi görünümü azalır ve formül tek uygulama ile 100 saat nemlendirme sağlıyor. Hassas göz çevresi daha aydınlık,daha pürüzsüz ve daha canlı bir görünüme kavuşuyor.
Önerilen Perakende Fiyatı: 15ml – 985 TL

PAYLAŞ