Soğuk Kış Aylarında Cildinizi Rahatlatın

Writer: NYX Magazine

Date: 16/11/2022

PAYLAŞ

Özel madenlerden üretilen cilt masaj aletleri kış aylarında etkin cilt bakımının anahtarı oluyor. 

Fonksiyonel cilt masaj aletleri, kış soğuklarında cildin kurumasıyla oluşan ince çizgi görünümünü ve yaşlanma belirtilerini azaltıyor. Ciltteki dolaşımı hareketlendirerek cildin daha sıkı ve canlı görünmesini sağlayan masaj aletleri, cilt bakım kremlerinin etkisini arttırıyor. Özel madenlerden üretilen, farklı şekil ve özelliklere sahip cilt masaj aletleriyle yapacağınız cilt masajları, yaşlanma karşıtı bakım sağlıyor. 

AURELIA GENEVE Yüz ve Vücut İçin Anti-Aging Etkili Germanium Roller – 690 TL

Doğada çok nadir bulunan “Germanium” madeninden oluşan Aurelia Geneve Germanium Beauty Roller, yüz ve vücudunuza masaj yaparak uygulanıyor. Yenilenmiş ve genç görünen bir görünüm için cilt tonunu iyileştirmeye yardımcı olan Germanium Beauty Roller, altıgen yapısıyla cildinizde gezdirdiğinizde kan dolaşımını destekliyor. Hollywood yıldızlarının güzellik sırlarından biri olan Germanium Roller; canlı ve sıkı bir cilt sunuyor. 

AURELIA GENEVE Çift Başlıklı & Titreşimli Gua Sha Masaj Taşı– 790 TL

Çift başlığa sahip titreşimli gua sha masaj taşı Aurelia Geneve 2 Replaceable Head Beauty Bar’ın büyük başlığı cildin kan dolaşımını uyarmaya, kolajen üretimini teşvik etmeye; ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Küçük başlık ise göz çevresindeki şişlikleri ve göz altı morluklarını gidermeye yardımcı olarak, canlılık ve aydınlık sağlıyor. Pembe kuvarsın iyileştirici gücünden yararlanmak için 2 başlığı da pembe kuvars kristalinden tasarlanan bu masaj aleti, titreşimi açık ya da kapalı kullanılabiliyor. 

AURELIA GENEVE Pembe Kuvars Kare Gua Sha – 370 TL

Pembe kuvarsın iyileştirici ve enerji dengeleyici özelliğiyle kare formundaki Gua Sha taşı, cildi sıkılaştırıyor ve yüzdeki kan dolaşımını hızlandırıyor. Göz çevresindeki sarkma, koyu halka, torba ve çizgileri hafifletiyor. Yukarıya doğru her gün yapılan birkaç dakikalık yüz masajı, ciltte kısa sürede büyük değişimler yaratıyor.

AURELIA GENEVE Pembe Kuvars Kalp Şekilli Gua Sha – 440 TL

Doğal pembe kuvars kristalinden yapılan kalp şeklindeki taş; kalp çakrasını dengeliyor. Pembe kuvarsın enerjisi; şefkate, hassasiyete, bağışlayıcılığa ve kendini sevmeye teşvik ediyor. Gua Sha taşı, kırışıklık gibi yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı oluyor. Çizgileri açan, cildi sıkılaştıran Gua Sha taşı, yüzdeki kan dolaşımını %400 oranında arttırıyor.

PAYLAŞ