Aşk Kokusu: Sevgililer Gününde Parfümün Büyüsü

Writer: Nida Sarı

Date: 12/02/2024

PAYLAŞ

Aşk dolu bir atmosferde Sevgililer Günü’ne hazır mısınız? Sevgilinizle geçireceğiniz bu özel günü daha da unutulmaz kılmak için, parfümünüzle romantizmi birleştirin ve ona unutulmaz bir iz bırakın.

Bir parfüm seçmek, duyguları ve anıları canlandırmak için en güzel yollardan biridir. Sevgilinizin yanında hissettiğiniz sıcaklık, sevgi ve heyecanı bir şişe parfümde toplayın ve ona armağan edin. Kokunuzla onu büyüleyin ve her anınızı onunla daha da özel kılın.

Sevgilinizle geçirdiğiniz romantik anları hatırlatan bir parfüm seçin. Belki de bir çiçek bahçesini andıran hafif ve fresh bir koku, romantik yürüyüşlerinizi hatırlatacak ya da baharın tazeliğini ve umudu temsil edecek. Ya da belki de derin ve mistik bir koku, gizemli ve tutkulu anlarınızı hatırlatacak.

Parfüm, sadece koku değil, aynı zamanda bir duygu ve anı deposudur. Sevgilinizin teninde bıraktığınız iz, ona olan sevginizin ve bağlılığınızın bir sembolü olacak. Onunla geçirdiğiniz her anı ve her öpücüğü parfümünüzün kokusuyla ölümsüzleştirin.

Unutmayın, en iyi parfüm, sevgiyle seçilen ve kalpten sürülen parfümdür. Bu Sevgililer Günü’nde, parfümünüzle sevgilinizin kalbini büyüleyin ve ona olan aşkınızı en özel şekilde ifade edin. Sizin ve sevgiliniz için seçtiğim parfümleri paylaşıyorum.

GUERLAIN – AQUA ALLEGORIA MANDARINE BASILIC

Fransa’da geri dönüştürülmüş camdan üretilen, yeniden doldurulabilir ve geri dönüştürülebilir bu vida kapaklı şişe, içerisinde canlandırıcı fesleğen, iç ısıtıcı sandal ağacı ve leziz vanilya notalarıyla buluşturulan altın mandalina kokulu bir parfüm barındırıyor.

Fiyat: 75 ml – 4.965 TL / Sephora

TOM FORD VANILLA

TOM FORD Vanilla’nın mükemmel Ultravanil Akor’u, vanilyayı deri notalarıyla bağlayarak heyecan verici bir baharatlı bir dokunuş ekliyor. Yaseminin etkileyici çiçeksi özelliklerinin kattığı yumuşak zenginlik; sandal ağacı ve orris notalarıyla birleşerek parfümün eşsiz sofistike yapısını göz önüne sererken önceden var olan tatlı önyargıları yıkıyor.

İkonik Private Blend şişesinde, vanilya rengi ile sunulan bu çarpıcı kokuyu Beymen, Boyner ve Sephora’larda keşfedebilirsiniz.

Fiyat: 50 ml – 10.100 TL 

PARFUMS VAKKO: Kokuların gizemli dünyasında sıra dışı bir yolculuğa çıkın

Parfums Vakko; Sevgililer Günü’nde özel bir hediye almak isteyenler için birbirinden farklı ve akılda kalıcı parfüm seçenekleri sunuyor. Infiniti For Us, parfüm dünyasındaki tüm klasik formlara yeni bir soluk getiren, modern, kalıcı ve çarpıcı kokusuyla kadın ve erkeği tek bir parfümde buluşturuyor. Unisex bir parfüm olan Infiniti For Us, ortak yönleri bir araya getirirken zamansızlığı ile kadın teninde feminen, erkek teninde ise maskülen bir nota bırakıyor. Vakko erkeği için Paris’te yaratılan V de Vakko Akdeniz’in lavanta ağırlıklı, limon ve bergamot kokularının tazeliğini taşırken, gündüz veya geceye eşlik edebilecek Infiniti For Him ise odunsu aromaların amberin iç açıcı kokusu ile harmanlanıyor. 

Vakko Kadını için özel bir formüle sahip Infiniti For Her serisi ise bu özel güne anlamlı ve iz bırakan bir koku bırakıyor. Ünlü Fransız parfümörlerin özenli çalışmaları sonucunda hayat bulan parfümler şişe halinde veya set olarak sunuluyor. 

Fiyat: INFINITI FOR HER NO BODY MIST 100 ml – 899 TL

INITIO NARCOTIC DELIGHT: Hayal gücünü heyecanlandıran sarsıcı bir konsantre

Fransız parfüm dünyasının geleneklerini modern zamanın teknikleriyle buluşturarak güç nesnesi kokulara imza atan Initio, yeni parfümü Narcotic Delight ile heyecan verici bir sır perdesini daha aralıyor.

Tabiatın bahşettiği en özel aromaları ustaca harmanlayan Initio’nun, duyuları ateşleyen, baştan çıkarıcı, parlak yeni parfümü Narcotic Delight. Hayal gücünü heyecanlandıran sarsıcı bir konsantre, kalbi ve cildi ışıl ışıl aydınlatan parlak bir likör. Mest olmuş ve enerjik bir içgüdü.

Tüm duyguların bir arada sunulduğu Narcotic Delight’ın kalbinde; beynin zevk merkezlerini uyaran, son derece duyusal formülde son tetikleyici olarak hareket eden Hedione yatıyor. Kiraz, konyak, vanilya, karabiber, pembe biber ve tütün ile harmanlanan notlarıyla Narcotic Delight, çekici bir provokasyon yudumuna dönüşüyor. 

Gösterişli bir teklifin hazzını kutluyor

Narcotic Delight, dolgun ve sulu kirazın küstah şaşırtmacasını, gösterişli bir teklifin hazzını kutluyor. Bir puronun sarhoş edici girdabına yenik düşmeden önce pembe biberle elektriklendirilmiş, fıçıda konyakla ıslatılmış erojen vanilya çekirdeğini tüm notalarında hissettiriyor. Narcotic Delight’ın yaşatacağı karşı konulamaz sihir, olağanüstü tutku, mutlak zevk ile güçleniyor ve bağımlılık sizi burnunuzla yönetiyor. 

Fiyat: 90 ml – 10.200 TL

YVES ROCHER L’EVIDENCE EDP

Pozitif ve kendine güvenen kadınlar için taze ve ışıltılı bir koku olan Yves Rocher L’Evidence EDP, içeriğindeki şeftali, manolya ve paçuli notalarıyla özgür ruhunuzu yansıtmanızı sağlıyor. Minimum paket atığı politikasıyla üretilen ambalajı ve %95 doğal içeriğiyle doğaya ve size saygılı bir ürün olarak üretilen parfüm, aynı zamanda sahip olduğu ileri dönüştürülmüş şeftali ve sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen paçuli notaları ile gezegene duyarlılığını vurguluyor.

Fiyat: 50 ml – 1.275 TL

PENHALIGON’S BABYLON

Babylon, Trade Routes koleksiyonun gizemli topraklara yapılan yolculuklarını simgeliyor. Eski Irak topraklarına atıfta bulunan Babylon’un kokusu mucizevi bir gizemi anımsatıyor. Babil’in ünlü asma bahçelerden ilham alan ve ilahi bir gücü temsil eden Babylon, vanilya, sedir ve safrandan notalarıyla büyülüyor. 

Fiyat: 100 ml – 8.530 TL

VICTOR HUGO: PARİS’İN 19. YÜZYIL KOKULU HİKAYESİ

Paris’in sofistike, cesur ve modern tarzının bir araya geldiği Victor Hugo parfüm koleksiyonu, her bir şişede farklı bir hikaye anlatıyor ve parfüm tutkunlarını sıra dışı karakterlerinin dünyasında unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor. Victor Hugo yeni parfüm koleksiyonuna Gratis, Rossmann ve EVE mağazalarından ulaşabilirsiniz.

MADAME THENARDİER – BÜYÜLÜ BİR CAZİBE, SONSUZ BİR ÖZGÜVEN Mandalina, portakal, Frenk üzümü ve lavanta notalarının sofistike uyumuyla yaratılan parfüm, gündüz başarılı bir iş kadını, gece ise eğlenceli ve güçlü bir kadın olan Madame Thenardier’i sizinle tanıştırıyor.

JAVERT – İLLÜZYON MU GERÇEK Mİ? Limon, bergamot, ananas, ylang ylang ve menekşe notalarının kusursuz karışımıyla ortaya çıkan koku Javert’in özgür ruhlu, maceraperest ve doğaya aşık bireyselliğine övgü niteliği taşıyor.

ATELIER REBUL AMOUROSE EAU DE PARFUM

Bu çiçeksi oryantal koku; tutkuyu, zarafeti ve birlikteliğin sıcaklığını kutlayan bir koku yolculuğunu çağrıştırırken, kışkırtıcı kokteyllerden esinlenen notalardan oluşan bir senfoniyi bütünleştiriyor. Özel bir hediye olarak tasarlanan Atelier Rebul Amourose; mandalina ve muskatı üst notalarında konumlarken; kalp notalarında gül, frambuaz ve liçi meyvesi barındırıyor. Son olarak dip notalarında ise vanilya ve amber ve ile adeta romantik bir kokteyl ile Sevgililer Günü’nde kalıcılığıyla, büyüleyici ve tutkulu izler bırakmaya hazırlanıyor.

Fiyat: 100 ml – 2.750 TL 

JO MALONE ROSE AMBER COLOGNE

Tudor gülü, İngiliz Kraliyet tarihindeki en ünlü dönemlerden birini temsil ediyor. Bu sembolik çiçek, baharatlı bir dokunuş için karanfil ile harmanlanıp ve amberin şehvetiyle ısınarak ihtişamlı bir his ortaya çıkarıyor. Üst notalar Karanfil, orta notalar Gül, alt notalar Amber

Sınırlı sayıda üretilen tasarımların tamamı, gülün grafik bir görüntüsü ile süslenmiş ve çarpıcı aşk ifadeleri ile tamamlanan özel ambalajlarla sunulmuştur. Tüm koleksiyonu jomalone.com.tr’de keşfedebilirsiniz.

Fiyat: 50 ml – 2.920 TL

ORION NO PARFÜM AİLESİ

Gratis’in erkek bakım markası Orien, “No” adlı parfüm koleksiyonu ile ürün gamını zenginleştiriyor. Farklı zevklere hitap etmek üzere 4 farklı kokuya sahip olan Orien’in “No” koleksiyonu, modern ve sofistike kokularıyla dikkat çekiyor. Orien’in “No” koleksiyonundaki parfümler, özel formülasyonları ile sadece etkileyici değil, aynı zamanda uzun süre kalıcılık sağlıyor. Orien’in özel olarak tasarladığı “No” koleksiyonundaki her bir numaralı parfüm, karakteristik ve benzersiz bir koku deneyimi sunuyor.

Orien No.1: Başlangıç Nefesi – Yeni başlangıçları simgeleyen Orien No.1 EDT, ferah ve hafif notalarıyla, başarı ve umutla dolu bir enerji sunuyor.

Orien No.2: Kararlı Adım – Kararlılık ve güçlü bir iradeyi simgeleyen Orien No.2, cesur ve etkileyici kokularıyla, özgüven dolu adımlar için ideal seçenek oluyor. 

Orien No.3: Tutkulu İzler – Yeni bir yolculuğun başlangıcını simgeleyen Orien No.3, sıcak ve etkileyici notalarıyla, tutkulu bir yolculuğa eşlik ediyor. 

Orien No.4: Sonsuz Ufuklar – Özgürlük hissini simgeleyen Orien No.4, ferahlatıcı ve özgün kokularıyla, sınırların genişlemesine yardımcı oluyor.  

Fiyat: Orien NO koleksiyonundaki her bir parfüm 269 TL’den satışa sunuluyor.

PAYLAŞ