Işıltılı Bir Cilt İçin

Writer: NYX Magazine

Date: 07/04/2024

PAYLAŞ

Avène, Vitamin Activ Cg yaşlanma karşıtı bakım kategorisinde yepyeni bir seri sunuyor. Vitamin Activ Cg kırışıklıkları azaltıyor, cilde ışıltı kazandırıyor ve koyu lekelerin azalmasına yardımcı oluyor.

Vitamin Activ Cg Yaşlanma Karşıtı Üçlü Etki 

Işıltı Kaybı | Kırışıklık | Koyu Leke

Avène, yaşlanma karşıtı ürün grubuna bir yenisini daha ekledi. Vitamin Activ Cg serisi ilk kullanımdan itibaren cilde ışıltı verirken, cilt tonunu dengeliyor ve koyu lekelerin azalmasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda içeriğindeki %1,8 Vitamin Cg1 ile %20 C vitaminine2 eşdeğer antioksidan etkinlik sunuyor.

AVÈNE VITAMIN ACTIV Cg IŞILTI VEREN ANTİOKSİDAN İÇERİKLİ KREM

Avène Dermatoloji Laboratuvarları’nda geliştirilen ve her cilt tipine uygun Vitamin Activ Cg Işıltı Veren Antioksidan İçerikli Krem, ilk kullanımdan itibaren kırışıklık ve ince çizgilere etki ederek cilde ışıltı kazandırıyor. Ultra optimize edilmiş C vitamini ve Hyaluronik Asit sayesinde cildin daha ışıltılı3, pürüzsüz3 ve dolgun3 bir görünüm kazandırırken, %6 oranındaki Niasinamid ile de 1 ayda koyu lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.4 

Kadifemsi ve hoş kokulu dokusu ile %93 oranında doğal kaynaklı bileşenler içeren Vitamin Activ Cg Işıltı Veren Antioksidan İçerikli Krem, en hassas ciltlerin bile güvenle kullanabileceği bir formül sunuyor.

AVÈNE VITAMIN ACTIV Cg IŞILTI VEREN ANTİOKSİDAN İÇERİKLİ SERUM

İlk kullanımdan itibaren eşitlenmiş bir cilt tonu5 kazandıran Vitamin Activ Cg Işıltı Veren Antioksidan İçerikli Serum, %1,8 Vitamin Cg1 ile %20 C vitaminine2 eşdeğer antioksidan etkinlik sunuyor. %3 Niasinamid ile cildi kalıcı olarak yeniliyor ve koyu lekeleri azaltmaya yardımcı oluyor. %1,5 Bakuchiol ile retinole alternatif etki sunan bitkisel kaynaklı içerik ile de kırışıklıkları azaltmaya yardımcı oluyor.  Bu aktif içerikler sayesinde cilt anında ışıltı5 kazanıyor. 15. günden itibaren daha pürüzsüz5 ve %95 oranında daha dolgun bir görünüm6 kazanıyor. 1. aydan itibaren de koyu lekelerin görünümü7 azaltmaya yardımcı oluyor. %94 oranında doğal kaynaklı bileşenler içeren Vitamin Activ Cg Işıltı Veren Antioksidan İçerikli Serum en hassas ciltlerin bile güvenle kullanabileceği bir formül sunuyor.

1Askorbil Glukozit, C vitamininin ultra kararlı bir formudur. 

2Ürün üzerinde ex-vivo testi 

365 kullanıcı üzerinde yapılan memnuniyet testi

440 kullanıcı üzerinde enstrümantal ölçümler, günde 2 uygulama.

5Klinik skor, 44 kullanıcı, günde 2 uygulama, Pierre Fabre klinik veriler.

6Memnuniyet %si, 44 kullanıcı: Cilt, %95 oranında daha dolgun bir görünüm kazanır, Pierre Fabre klinik veriler.

7Klinik skor, 42 kullanıcı, günde 2 uygulama

Vitamin Activ Cg Krem1.649,00 ₺

Avène Vitamin Activ Cg Serum: 1.649,00 ₺

PAYLAŞ