SIX SENSES’tan Sonbahar Daveti

Writer: NYX Magazine

Date: 24/09/2021

PAYLAŞ

Six Senses Kocataş Mansions İstanbul ve Six Senses Kaplankaya Bodrum’da minimum 3’er gece konaklamalı sonbahar  paketleri  avantajlı fiyatlarla sunuluyor. 

Six Senses;  Ege’nin güzel kıyılarında, keşfedilmeyi bekleyen gizli bir doğa harikası niteliği taşıyan, her köşesinde farklı bir güzellik barındıran Six Senses Kaplankaya ve Boğaz’ın en nadide kıvrımı Sarıyer’de, iki tarihi yalıda konumlanan Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’da misafirlerini doğa ile iç içe kusursuz bir kaçış planına davet ediyor. Sonbaharın eşsiz güzelliğini Six Senses misafirperverliğini harmanlayarak konuklara sunmak üzere hazırlanan özel konaklama paketlerinde; her iki lokasyonda minimum 3’er gece konaklama, gastro deneyimler ve SPA hizmetleri Kasım- Aralık dönemine özel %20 fiyat avantajı ile sunuluyor.

Doğa ile iç içe konumu, tarihi atmosferi ile şehrin gürültü ve kalabalığından çok uzakta hissedeceğiniz Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’da, otelin organik bahçesinden toplanan taze ürünlerle hazırlanan doğal bir kahvaltı, Pan-Latin&Asya mutfağının eşsiz lezzetlerinin 250 yıllık bir tarihi hamamda sunulduğu Toro Latin Gastro Bar’da akşam yemeği, yemyeşil bir korunun ortasında Boğaz’a yukardan bakan bir konumda yer alan  Six Senses Spa deneyimi, Anadolu şarapları tadımı ve Earth Lab’de sürdürülebilirlik atölyelerini kapsayan programlarla, alışılmışın dışında bir konaklama deneyimi misafirleri bekliyor.

Dünya çapında ünlü bütünsel wellness deneyimi ve seçkin mimarisi ile fark yaratan Six Senses Kaplankaya ise Ege’yi her mevsim keşfetmeye davet ediyor. Doğa’nın yeni renklerine büründüğü Sonbaharda Kaplankaya’nın geniş yerleşkesinde doğa sporları, yoga, hiking, bisiklet aktivitelerine ek olarak uzman kadrosuyla Bütünsel wellness deneyimi anlayışı ile hizmet veren SPA ve deneyimli şefler tarafından  taze ve doğal malzemelerle hazırlanan zengin mutfağıyla Six Senses Kaplankaya yıl boyunca sürecek bir Ege rüyasını sunuyor. Kasım-Aralık döneminde avantajlı fiyat seçenekleri ile misafirlerin kalbini kazanan Six Senses Kaplankaya doğa ile iç içe keyifli bir tatili garantiliyor.

Sonbaharda Six Senses Kaplankaya Bodrum ve Six Senses Kocataş Mansions İstanbul, eşsiz deneyim programları ile misafirlerine doğa ile buluşacakları, kendileri ile yeniden bağ kuracakları ve gastronomik bir yolculuğa çıkacakları unutulmaz bir şehirden kaçış vadediyor.

PAYLAŞ