Sevgililer Günü’nün Türkiye’deki İsim Babası Baylan 14 Şubat’a Hazır!

Writer: NYX Magazine

Date: 31/01/2022

PAYLAŞ

Kurulduğu günden bu yana nice aşklara tanıklık eden İstanbul’un Cumhuriyetimizle yaşıt tarihi mekânı Baylan, bugün Kadıköy, Bebek ve Karaköy Galataport üç noktada misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. İlk Sevgililer Günü vitrini ve sepetini hazırlayarak İstanbulluları 14 Şubat kutlamasıyla tanıştıran ve bu özel günün isim babası olan Baylan, kalpleri aşkla atan herkes için bu yıl da 14 Şubat’a özel sürprizler sunuyor. Bebek Baylan’da bir ritüele dönüşen canlı müzik ziyafeti ise hem Bebek, hem de Galataport mağazalarında Sevgililer Günü haftasında da devam edecek. 

İstanbul’un yaşayan en eski pastanesi olarak kent tarihinde çok özel bir yere sahip olan Baylan, Kadıköy, Bebek ve Karaköy Galataport’ta Sevgililer Günü’nde de misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Türkiye’de ilk kez Sevgililer Günü vitrinini düzenleyen, ilk Sevgililer Günü sepetini hazırlayan kısacası hem Sevgililer Günü ismini hem de bu özel günün kutlamasını Türkiye’ye ilk kez getiren Baylan, yıllardır olduğu gibi bugün de birbirine aşkla bakan çiftlere eşsiz lezzetleriyle eşlik ediyor. 

Boğaz’ın en güzel manzaralarından birine sahip Bebek Baylan artık bir ritüel halini alan, her cuma gerçekleştirdiği canlı müzik dinletilerini Sevgililer Günü hafta sonu da sürdürmekle kalmıyor, bu şenliği Galataport şubesine de taşıyor. Güzel melodiler içeceklerinizi ve atıştırmalıklarınızı alarak günün tadını çıkarabiliyorsunuz. Baylan’ın birbirinden şık kutularda sunulan enfes el yapımı çikolatalarının yanı sıra tadına doyulmaz pasta ve tatlıları da Sevgililer Günü’nün en tatlı hediyesi olarak sevgilisini mutlu etmek isteyenleri bekliyor. 

PAYLAŞ