Hem Ruhunuzu Hem Bedeninizi Arındırın

Writer: NYX Magazine

Date: 21/04/2022

PAYLAŞ

Grand Hyatt İstanbul içinde yer alan Gaia Spa rahatlatıcı ve enerji veren masaj terapilerinin yanı sıra Doğu felsefesinden ilham alan yoga, Acutonics Sesle Şifa Terapisi ve workshoplarıyla da ruhunuzu ve zihninizi arındırmaya davet ediyor. 

Grand Hyatt İstanbul Gaia Spa, Doğu ve Batı’nın sunduğu rahatlatıcı ve enerji veren masaj terapileri ile eşsiz bir spa deneyimi sunarken, yoga dersleri, Acutonics Sesle Şifa terapisi seansları ve düzenlediği workshoplarla ruhunu ve zihnini arındırmak isteyenleri bekliyor. 

Her salı ve perşembe hem zihinsel hem de bedensel fayda sağlayan Acutonics Sesle Şifa Terapisinin sunulduğu Gaia Spa’da pazartesi günleri ise Hatha Yoga grup dersleri başladı. Acutonics Sesle Şifa Terapisi ses terapisti Zafer Altıntaş, Hatha Yoga grup dersleri ise Seyyah Yogi Burak Bozkurt tarafından veriliyor.

Ayrıca düzenlediği workshoplarla bu ruhsal ve zihinsel arınmayı bir adım öteye taşıyan Gaia Spa’da 24 Nisan’da Zafer Altıntaş’la Bolluk ve Bereket Workshopu gerçekleştirilecek. Workshopta katılımcıları; arınma, altın ışık soluma, kalbin uyanışı nefesi, gül enerjisi – gül bahçesi meditasyonu, bolluk ve bereket yemini, çok boyutlu şifa ve gezegen enerjileri aktarımı teknikleriyle çok boyutlu bir yolculuk bekliyor.

Her pazartesi Burak Bozkurt’la içsel bir yolculuk

Seyyah Yogi Burak Bozkurt tarafından sınırlı kontenjanla gerçekleştirilen Hatha Yoga grup dersleri her pazartesi saat 18:30 – 19:30 saatleri arasında düzenleniyor. Kendini bir “dünya vatandaşı” olarak tanımlayan Burak Bozkurt, dileyen katılımcılara bire bir dersler de veriyor. Hindistan, Tayland, Malezya, İran ve Afrika’da çeşitli ülkelerde eğitimler alan ve aynı zamanda “şifacı” olarak tanınan Burak Bozkurt, Hatha Yoga, Pranayama Yoga, Kundalini Yoga, meditasyon ve nefes egzersizleri konusunda uzman. 

Zafer Altıntaş’ın Acutonics Sesle Şifa Terapisiyle evrene uyum sağlayın

Her salı ve perşembe günleri ses terapisti Zafer Altıntaş tarafından birebir gerçekleştirilen Acutonics Sesle Şifa Terapisi, bedenin uyumsuz frekanslarını uyumlu hale getiriyor. Ses terapisinde özel frekanslara göre ayarlanmış diyapazonlarla bedendeki belirli akupunktur noktaları, çakralar ve enerji meridyenlerine uygulama yapılıyor. 

Diyapazon ve ses çanakları, beden ve evreni bütünleştirirken aynı zamanda yaşanan sağlık problemleri için de fayda sağlıyor. Sırt, bel ve baş ağrıları, omurga ve disk problemleri, böbrek ve rahim sorunları, alerji, kalp, tiroid, menapoz, travmalar, korkular ve uykusuzluk gibi birçok rahatsızlığa iyi gelen Sesle Şifa Terapisi, özgüven eksikliği, bağımlılıklar, kendini ifade edememe, geçmişin yüklerinden kurtulma gibi alanlarda fayda sağlıyor. Kaygı ve depresyon seviyesinde de düşüş sağlayan terapi, sakinlik ve mutluluk gibi hisleri pekiştiriyor.

Danışanların ihtiyaçlarına göre ses seansları ile birlikte Seraphim Blueprint, Reiki gibi enerji aktarımları da yapılıyor.

PAYLAŞ