Amanruya’da Sanatsal Yolculuk Devam Ediyor

Writer: NYX Magazine

Date: 29/06/2022

PAYLAŞ

Doğaya duyduğu saygı ile kendine özgü bir konsept geliştiren Amanruya, misafirlerine sanatla iç içe bir tatil fırsatı da sunuyor.

Bodrum yarımadasının sakin bir vadisinde, saklı masmavi denizinin, kekik ve çam ağaçlarıyla yemyeşil bir ormanının içerisinde büyük bir uyum içinde yer alan Amanruya Bodrum, sezonu yeni ve ayrıcalıklı deneyimleri ile  açmasının yanı sıra misafirlerine sanat atölye çalışmaları ile de fark yaratıyor. Otelin içinde yer alan Resident ressam ile özel resim dersleri verilmeye devam ediyor. Tercih eden konuklar derslere katılıp sanatsal bir yolculuğa çıkabiliyorlar. 

Aman konseptinin Türkiye’deki ilk üyesi Amanruya Bodrum, Fransa’da doğup büyüyen Türk uyruklu sanatçı Ressam Cengiz Özer’in danışmanlığı eşliğinde misafirlerine sanat dolu bir tatil imkanı sunuyor. Her hafta Salı ve Cuma günleri saat 11:00-13:00 ve 15:00-17:00 arasında Fransız- Türk Ressam Cengiz Özer ile birlikte eğitici sanat ve meditasyon workshop’u   yapılıyor. 

Paris’in önemli müzeleri arasında yerini alan Louvre Müzesi, Carnavalet Müzesi ve Petit Palais’te resim dersleri veren Ressam Cengiz Özer, Amanruya Bodrum’da hem kendi sanat eserlerini sergiliyor, hem de kısa meditasyon uygulamaları ile başlayan sanat derslerinin danışmanlığını üstleniyor.

Yoga, Tai chi Chuan ve Chi Qong çalışmaları ile sanatı sentezleyen sanatçı ve eğitmen Cengiz Özer, 31 Ekim’e kadar Amanruya Bodrum konuklarının zeytin ve çam ağaçlarından oluşan doğanın ortasında, şehir kirliliğinden uzak bir atmosferin içinde dinlenmelerine ve motivasyonlarını yükseltmelerine yardımcı olacak.

Bodrum’un tüm sanat tutkunlarına da açık olan sanat ve meditasyon workshopları için Amanruya Bodrum’a ulaşıp detaylı bilgi alınabilir. 

PAYLAŞ