Costa Coffee’den Yazı Serinleten Soğuk Kahve Çeşitleri

Writer: NYX Magazine

Date: 30/07/2022

PAYLAŞ

İngiltere’nin en çok tercih edilen kahve zinciri markası Costa Coffee, Iced Latte, Iced Americano gibi birçok soğuk kahve seçeneği ile Bağdat Caddesi ve Pangaltı’da sıcak günlerin aranan eşlikçisi olmak için hazır.

Türkiye’de ilk olarak geçtiğimiz aylarda Boyner’in sürdürülebilir mağazacılık konseptinin ilk örneği Boyner Cadde mağazasında açılan Avrupa’nın bir numaralı kahve zinciri Costa Coffee, açıldığı günden bu yana kahve severlerin önemli duraklarından biri haline geldi. Costa Coffee, şimdi de kahve konusundaki uzmanlığını ve geniş kahve yelpazesini soğuk kahve alternatifleri ile müşterilerine sunuyor.

Kahve aşıklarının vazgeçilmezi Costa Coffee

50 yılı aşan uzmanlığıyla müşterilerine en iyi kahve deneyimini yaşatan Costa Coffee aynı uzmanlığıyla yazın kahve severlerin tercihi olan soğuk kahve çeşitlerini menüsüne ekledi.  Menüdeki soğuk kahve çeşitleri yine aynı özenle ve her zamanki gibi Rainforest Alliance sertifikalı çekirdekler kullanılarak hazırlanıyor. “Mocha Italia” olarak adlandırılan ve tam 112 harmanın denenmesi sonucu ortaya çıkan bu özel harman Costa Coffee’yi soğuk kahve çeşitlerinde de özel kılmaya devam ediyor.

Kahve alanında dünyadaki en prestijli markalardan biri olan Costa Coffee, leziz tatlıları ve atıştırmalıkları eşliğinde özel kahve formülü ile hazırlanmış Iced Latte, Iced Americano, Iced Mocha, Iced Cappuccino, Frappé ve daha birçok soğuk kahve seçeneğini denemek isteyenleri Bağdat Caddesi ve Pangaltı’ya bekliyor.

Sohbetin ve lezzetli kahvenin sembolü haline gelen Costa Coffee, bu yıl içinde Bağdat Caddesi ve Pangaltı’nın yanı sıra; farklı lokasyonlarda da kahve keyfi sunmaya devam edecek.

PAYLAŞ